FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI 3-0

Bîrligea explică de ce nu s-a bucurat la golul cu Sepsi: „În interior eram fericit, dar...”

Daniel Bîrligea // foto: Imago Images
Daniel Bîrligea // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 05 octombrie 2023 21:58 / Actualizat joi, 05 octombrie 2023 22:23

Daniel Bîrligea a înscris astăzi în meciul dintre CFR Cluj și Sepsi, scor final 3-0, dar nu s-a bucurat foarte tare în momentul reușitei. La final, atacantul în vârstă de 23 de ani a explicat de ce.

Fără gol marcat de pe 21 iulie, din etapa 2 a campionatului, Daniel Bîrligea și-a trecut din nou numele pe tabelă.

Atacantul CFR-ului a punctat în minutul 81 al meciului cu Sepsi: servit de Otele în careul advers, la limita ofsaidului, a preluat și apoi l-a „executat” cu sânge rece pe portarul Niczuly.

Bîrligea nu a fost euforic în momentul golului, iar la final, la flash-interviu, a explicat de ce.

MM Stoica, răspuns acid pentru Becali: „Noi avem foarte multe cazuri pentru că doar noi avem singurul patron care îşi critică jucătorii după fiecare meci”
FCSB
MM Stoica, răspuns acid pentru Becali: „Noi avem foarte multe cazuri pentru că doar noi avem singurul patron care îşi critică jucătorii după fiecare meci”

Daniel Bîrligea a înscris după două luni și jumătate

„Eram fericit în interior, dar nu eram sigur că e gol, acum cu VAR-ul. Din fericire nu a fost ofsaid. Nu reușeam de mult să înscriu, aveam un mic blocaj. Sper că am trecut peste și voi înscrie mai mult de acum încolo”, a afirmat Bîrligea.

Referitor la meci, atacantul a spus:

„Nu i-am dominat, au avut și ei ocazii. Am greșit și la multe faze, dar e important că am câștigat și am obținut cele 3 puncte.

Este o victorie și mai mare, considerând pasul fals al FCSB-ului. Nu se poate zice acum cine câștigă titlul, se va decide în play-off”.

Bîrligea speră să-și regăsească numele pe lista jucătorilor convocați la echipa națională pentru meciurile cu Belarus și Andorra: „Sunt acolo în vedere, vom vedea când Mister va face locul. Dacă mă cheamă, merg cu mare fericire. Dacă nu, voi munci mai mult”.

Ce a declarat Mario Camora după CFR Cluj - Sepsi:

Sepsi este o echipă cu jucători de valoare, care joacă un fotbal frumos, a fost o primă repriză echilibrată, dar repriza a doua am dominat-o.

Dacă vrem să câștigăm campionatul, cupa, să jucăm în cupele europene, trebuie să avem un lot mare, echilibrat, cu dubluri pe post. Astăzi am schimbat aproape jumătate de echipă și am jucat bine. Ne bucurăm că am câștigat și am revenit aproape de primul loc.

I-am spus lui Mister că atunci când va avea nevoie de mine sunt dispus să ajut echipa. Mă bucur că am intrat pe teren și am reușit să înscriu.

Mai vrem încă o victorie, iar mai apoi să avem o pauză liniștită, să fim bine și să pregătim următoarele meciuri.

- Mario Camora, fundaș stânga CFR Cluj

Tot din Liga 1: 

Ce atacant ar transfera Charalambous la FCSB dacă ar avea buget nelimitat

Bergodi, pus în gardă de Poli Iași: „A avut probleme de adaptare, dar acum face rezultate” + Premieră în lotul Rapidului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gimiskutze
gimiskutze  •  05 Octombrie 2023, 22:31

pai Becali a zis ca ia campionatul la 8 puncte avans! cum sa fie contrazis? il faceti sa nu doarma si sa faca iar schimbari dese si sa piarda meciuri? va rog sa il lasati in pace, Chiriches a revenit, Tavi Popescu pe banca, Compagno de vinzare :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează