FOTBAL  »  Superliga  »  RESTANȚĂ

Sepsi nu poate conta pe cinci jucători la meciul cu CFR Cluj » Verdict dur pentru Denis Ciobotariu

Liviu Ciobotariu/ FOTO: Bogdan Bălaș (GSP)
Liviu Ciobotariu/ FOTO: Bogdan Bălaș (GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 04 octombrie 2023 17:39 / Actualizat miercuri, 04 octombrie 2023 22:19

Sepsi abordează meciul restanță cu CFR Cluj, programat joi, în Gruia, cu o echipă decimată de accidentări și suspendări. 

  • Meciul CFR Cluj - Sepsi, restanță din etapa a 5-a din Superliga, se dispută joi, 5 octombrie,  ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Antrenorul covăsnenilor, Liviu Ciobotariu (52 de ani), nu poate conta pe cinci jucători importanți: Nicolae Păun, Johahtan Rodriguez, Bogdan Oteliță, Denis Ciobotariu, toți cu probleme medicale, și Branislav Ninaj, suspendat.

„Nu sunt fenomene!” » Discursul războinic al lui Chipciu și Sabău pentru a bloca FCSB
U CLUJ
„Nu sunt fenomene!” » Discursul războinic al lui Chipciu și Sabău pentru a bloca FCSB

Denis Ciobotariu a devenit indispobil pentru o perioadă mai lungă, după ruptura musculară suferită săptămâna trecută, în meciul cu Hermannstadt, din Cupa României Betano, scor 1-1.

"Este un joc foarte important, pentru că venim după o serie de meciuri neconcludente, şi ca exprimare, şi ca rezultate, şi avem nevoie de un restart, de un rezultat pozitiv cu CFR. Trebuie să ne apropiem de primele şase locuri pentru că obiectivul nostru este de a intra în play-off, iar în ultimele partide nu am reuşit să adunăm puncte.

Trebuie să ne recăpătăm moralul, iar joi, cu CFR Cluj, e o ocazie să ne revenim. Avem nevoie să fim mai umili, să ştim să suferim, să fim mai pragmatici, dar cuvântul de bază este atitudinea, atitudinea potrivită pentru un meci de nivel înalt", a spus Liviu Ciobotariu.

Liviu Ciobotariu, antrenor Sepsi: „Mergem să câştigăm pentru că suntem datori faţă de noi înşine”

Tehnicialul lui Sepsi a adăugat: „CFR Cluj este o echipă puternică, o echipă solidă, care deşi a făcut multe schimbări în lot practică un fotbal foarte bun. Este o echipă omogenă, dar noi mergem să câştigăm pentru că suntem datori faţă de noi înşine, faţă de suporteri şi faţă de conducerea clubului.

E un meci cu miză mare şi cu siguranţă vom arăta bine la acest joc. Eu am încredere în jucătorii mei, chiar dacă trecem printr-un moment greu. În viaţa unei echipe se întâmplă oscilaţii de formă, însă avem capacitatea de a ieşi din această situaţie".

CFR Cluj îl menajează pe Mario Camora

Mario Camora, căpitanul lui CFR Cluj, a ieșit accidentat în minutul 67 al meciului cu FCU Craiova (2-0), disputat duminică, 1 octombrie, în etapa a 11-a din SuperLiga. 

Camora a transmis staff-ului tehnic că poate juca, dar antrenorul Andrea Mandorlini nu vrea să-l expună și ia în calcul să-l menajeze, mai ales că urmează un program foarte încărcat pentru fundașul stânga: duminică, 8 octombrie, partida cu Dinamo, din deplasare, apoi convocarea la naționala României pentru "dubla" cu Belarus (12 octombrie) și Andorra (15 octombrie) din preliminariile Euro 2024.

CFR Cluj - Sepsi, echipe probabile:

CFR CLUJ (3-5-2): 90. R. Sava I 19. Mogoș, 6. Ajeti, 44. Kresic I 10. C. Deac, 73. Muhar, 77. Tachtsidis, 29. Avounou, 7. Krasniqi l 30. Bîrligea, 17. Otele. 
Antrenor: Andrea Mandorlini
Rezerve: 89. Hindrich, 2. Juricic, 8. R. Filip, 9. Betancor, 21. M. Luca, 22. Konoplianka, 40. Cvek, 76. T. Lucaci, 82. Fica 
Absent: Cr. Manea, Camora (accidentați) 


SEPSI ( 4-2-3-1): 33. Niczuly l 17. Oroian, 44. Bălașa, 4. Kecskes, 3. Fl. Ștefan l 21. Alimi, 22. Francisco l 77. Aganovic, 10. C. Matei, 11. M. Ștefănescu l 18. Safranko. 
Antrenor: Liviu Ciobotariu
Rezerve: 1. D. Moldovan, 8. I. Gheorghe, 9. Damașcan, 23. I. Grigore, 59. Kallaku, 91. Dobozi, 96. Debeljuh, 97. R. Varga, 99. Rondon 
Absenți: D. Ciobotariu, Oteliță, N. Păun, J. Rodriguez (accidentați), Ninaj (suspendat)

Arbitru: George Găman (Craiova). Asistenți: Ciprian Danşa (Satu Mare), Adrian Popescu (Craiova). 
Arbitru VAR: Viorel Flueran (Craiova). Asistent VAR: Daniela Constantinescu (Craiova)

Citește și alte articole:

Gigi Becali reacționează după declarațiile lui Alexandru Chipciu: „El e băiat de caracter, are bărbăție”

Apelul dinamoviștilor pentru suporteri la meciul cu CFR Cluj: „Cu minimum 30 de minute înainte de start”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
johny2003
johny2003  •  04 Octombrie 2023, 20:48

X solist! Sa fie bine ca sa nu fie rau, zic....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează