FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj, spectacol în amicalele de azi » 12 goluri înscrise de campioană

CFR Cluj a înscris 12 goluri în amicalele de astăzi / foto: Facebook CFR Cluj
CFR Cluj a înscris 12 goluri în amicalele de astăzi / foto: Facebook CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat luni, 11 octombrie 2021 20:41 / Actualizat luni, 11 octombrie 2021 20:57

CFR Cluj a obținut două victorii categorice în amicalele de astăzi: 4-0 cu Unirea Dej și 8-1 cu Unirea Ungheni, ambele formații din cel de-al treilea eșalon.

Profitând de pauza competițională, Dan Petrescu a programat astăzi două partide amicale în care a rulat tot lotul avut la dispoziție. În prima partidă a zilei, „feroviarii” au învins-o cu 4-0 pe Unirea Dej. Au înscris pentru campioana României Culio, Costache, Deac, dar și nou-venitul Celar.

Echipa de start a lui CFR Cluj: Bălgrădean - Camora, Graovac, Cestor, Ciobotariu, Boateng, Culio, Chipciu, Păun, Deac, Alibec

CFR Cluj, spectacol în amicalele de azi » 12 goluri înscrise de campioană

Câteva ore mai târziu, CFR Cluj a obținut o victorie mult mai categorică, 8-1 cu Unirea Ungheni. Debeljuh a înscris un „poker”, pe lista marcatorilor fiind și Omrani, Hoban, Sacko și Bouhenna.

Echipa de start a lui CFR Cluj: Figueiredo – Susic, Bouhenna, Hoban, Ștefan, Runar, Rodri, Gîdea, Omrani, Debejuh, Sacko

CFR Cluj a adus un portar de 2,01 metri, aflat în trecut pe lista lui Real Madrid

Tot astăzi, portarul croat Karlo Letica (24 de ani), ultima dată la Club Brugge, în Belgia, a semnat cu CFR Cluj.

Dan Petrescu primește întăriri în compartimentul defensiv. La CFR a ajuns portarul Karlo Letica, liber de contract după ce în ultimii trei ani a fost legitimat la Club Brugge și împrumutat la cluburile italiene SPAL și Sampdoria.

De câteva zile la Cluj-Napoca, Karlo Letica s-a antrenat duminică alături de CFR Cluj și între timp a semnat contractul pe care i l-a propus campioana României. CFR Cluj a anunțat transferul în această după-amiază, Letica urmând să lupte pentru un loc de titular cu Cristi Bălgrădean.

În 2018, cotidianul spaniol Marca scria că Real Madrid este interesată de Karlo Letica, portar cu un meci în echipa națională U21 a Croației. „Albii” i-ar fi contactat atunci pe agentul jucătorului și reprezentanții clubului de care acesta aparținea, Hajduk Split, dar în cele din urmă transferul nu s-a materializat.

Citește și alte știri de actualitate:

OFICIAL Concurență pentru Cristi Bălgrădean! CFR Cluj a adus un portar de 2,01 metri, aflat în trecut pe lista lui Real Madrid

EXCLUSIV Omul care vrea să-i interzică Rapidului să joace în alb-violet își explică protestul: „Se încalcă niște drepturi! Să se facă puțină ordine în țară” + și FC Argeș e contestată!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează