FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj. Răbufnire neașteptată în noaptea titlului! Starul campioanei anunță că vrea să plece: „Nu suntem plătiți din martie, e inadmisibil”

Starul campioanei anunță că vrea să plece: „Nu suntem plătiți din martie, e inadmisibil” +27   FOTO
Starul campioanei anunță că vrea să plece: „Nu suntem plătiți din martie, e inadmisibil”

Articol de - Publicat marti, 04 august 2020 08:07 / Actualizat marti, 04 august 2020 11:30

CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 3-1, și a câștigat al șaselea titlu de campioană în Liga 1. Mijlocașul croat Damjan Djokovic (30 de ani) le-a transmis un mesaj clar conducătorilor campioanei.

Damjan Djokovic nu a fost pe teren la meciul decisiv pentru titlu, după ce a fost confirmat cu noul coronavirus. Mijlocașul croat, om de bază în angrenajul lui Dan Petrescu, a răbufnit la finalul partidei, când a auzit că CFR plănuiește transferuri importante. Djokovic afirmă că este neplătit din luna martie și admite că e în căutarea unui nou angajament. 

Djokovic: „Nu vreau explicații, vreau banii în cont”

„Sunt sub contract cu CFR, cred că toată lumea fotbalistică ştie că, la 30 de ani, nu mai am mult de jucat şi dacă vine o ofertă mai bună pentru mine din punct de vedere sportiv, un proiect bun, şi mai ales economic, sper că şi lumea de la CFR mă va înţelege. Până acum sunt jucătorul CFR şi în seara asta sărbătoresc câştigarea celui de-al treilea titlu la rând.

Nu ştiu cine a promis ce a promis, dar întâi jucătorii trebuie să fie plătiţi. Noi nu suntem plătiţi din luna martie şi cred că e ceva inadmisibil. Nu ştiu cine ce transferuri promite, dar cred că grupul acesta care a câştigat pe teren trebuie să fie plătit. În rest, toate promisiunile de la nu ştiu cine vin sunt istorie. Nu vreau explicaţii vreau să văd banii în cont, la fiecare om din echipa asta”, a declarat Djokovic la TV Telekom Sport.

Mai ales după ceea ce am făcut anul acesta cred că merităm şi noi respect. Nu e vorba numai de bani, e vorba şi de respect. Şi dacă cineva nu îşi ţine cuvântul, pe mine mă deranjează. Dar asta e o discuţie pentru mai târziu, cred că astăzi trebuie să sărbătorim toţi, împreună”
-  Damjan Djokovic, mijlocaș CFR Cluj

VIDEO. Imagini de senzație din autocarul lui CFR Cluj

Citește și alte știri despre Craiova - CFR Cluj: 

CFR Cluj. EXCLUSIV Au luat titlul și acum pregătesc cel mai mare transfer din istoria clubului! Mario Balotelli, în discuții avansate cu ardelenii

CFR Cluj în preliminariile Ligii Campionilor » Cum arată traseul spre grupe: adversari infernali + program încărcat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
doubleti
doubleti  •  04 August 2020, 20:45
Postat de Dan Dumitrescu pe 04 August 2020, 15:01

In seara cand CFR, portdrapelul fotbalului romanesc de ani buni incoace, castiga al treilea titlu consecutiv si al saselea in ultimii doisprezece ani, ziaristii (ne)romani gaseau de cuviinta sa scoata la lumina doar vesti negative legate de acest Mare Club. Ba ca Petrescu o sa plece, la fel cum o vor face mai multi jucatori, ba ca Djokovici nu si-a luat salariul din martie incoace, ba ca Minteuan s-a certat cu oficialii CFR, etc., etc. Adunatura asta de frustrati jelind in sinea lor dupa Craiova careia FRF si LPF i-au oferit toate premisele de a castiga. In timp ce CFR si-a jucat toate meciurile programate, Universitatea (oare?), se odihnea la doua puncte in urma clujenilor mizandu-se pe prospetimea oltenilor in asa-zisa finala. Daca situatia ar fi fost invers oare se mai juca acest meci in conditiile date de comisii? Va asigur ca nu. Asa au vrut sa distruga imaginea unui club glorios, singurul din Romania care mai reprezinta ceva in fotbalul european. Rusine, rusine sa le fie!

GATA BAI NEBU.NILOR. OPRITI-VA! ATI CASTIGAT. FELICITARI! Voi nu puteti sa va opriti din minciuni??? Ajunge. V-a iesit jocul cu infestatii, cu antrenamentele oficiale. Ati reusit sa fiti mai buni si sa castigati campionatul, dar nu va puteti vedea de ale voastre? Cainele moare de drum lung si cfr-isti de grija Craiovei. Asta e, anul acesta ati fost mai buni per total. Sa vedem la anul ce va mai fi. Dar pana atunci aveti decenta si savurati-va cu demnitate succesul. Nu mai aruncati cu noroi in adversari, ca nu face bine la imaginea invingatorului. Un adevarat invingator stie sa-si respecte adversarii. Voi nu prea aratai acest lucru. Asteptam din partea voastra mai multe aprecieri, pentru ca daca ati castigat un titlu de asa maniera se datoreaza si UNIVERSITATOO CRAIOVA, care a reusit sa puna presiune pe voi. Si mai terminati cu ajutorul din partea LPF, FRF si CA, ca daca voiau cu adevarat sa castige UNIVERSITATEA CRAIOVA nu dadeau varianta de finala. Asa ca hai sa ne vedem de drumurile noastre si sa vedem la anul cine va fi mai bun. SUCCES TUTUROR ECHIPELOR IN CUPELE EUROPENE.

239210873112253
Adrian Și Atât  •  04 August 2020, 18:26
Postat de clarvazatorul pe 04 August 2020, 10:05

Ca sa nu mai zic ca mi se pare incredibil ca jucatorii au fost atat de profesionisti... Patronul ar trebui sa stea in genunchi in fata lor si a lui Dan Petrescu mai ales care a tinut grupul compact!

Păi asta e diferența dintre jucătorul cu caracter și cel gen FCSB. O pupa FCSB istul dosul lui jijică, o săruta cruci, dar pe teren este mielușel, deși uni de la FCSB au talent cu carul. În replică jucătorii de caracter își cer drepturile, nu se lasă călcați în picioare, dar îți câștigă meciuri importante și nu se sperie nici de dracu. La FCSB în ultimii ani 2 jucători cu caracter au fost excluși: Alibec și Planici. Eu cred, e părerea mea, că FCSB cu antrenor ăștia 2 de care vorbesc plus încă unul sau 2 jucători de același tip luau campionatul an după an și creșteau cota celorlalți din lot cel puțin de 2 ori. Și sunt fan Știința (adevărata nu clona ***), deci nu pot fi bănuit de FCSBism.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua_1947
steaua_1947  •  04 August 2020, 15:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează