FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj poate pierde gratis 3 jucători » Niciunul nu și-a prelungit contractul

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 februarie 2022 08:47 / Actualizat sambata, 05 februarie 2022 11:50

CFR Cluj, liderul din Liga 1, a transferat 6 jucători în această perioadă de marcato, dar ar putea avea probleme la finalul acestui sezon.

Dintre cei trei jucători aflați în ultimele 6 luni de contract, Mateo Susic, Mike Cestor și Billel Omrani, niciunul nu a semnat prelungirea înțelegerii.

Pentru cine va fi „talisman”? » Gazeta a avut dreptate: Ovidiu Hațegan conduce derby-ul CSU Craiova - CFR Cluj
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - CFR CLUJ
Pentru cine va fi „talisman”? » Gazeta a avut dreptate: Ovidiu Hațegan conduce derby-ul CSU Craiova - CFR Cluj

CFR Cluj îi poate pierde gratis de Susic, Cestor și Omrani

Cestor și Omrani sunt curtați chiar de adversarii de azi, cei de la CSU Craiova, unde Marian Copilu, fostul conducător din Gruia, a venit președinte. „O să fie ceva presiune pe respectivii fotbaliști, dar e posibil ca Dan să-i folosească și cu oltenii", spun surse apropiate ardelenilor.

  • Mike Cestor este un fundaș central de 29 de ani. Este cotat la 750.000 de euro și a ajuns la CFR Cluj în vara lui 2019, gratis, de la Astra. Francezul cu origini congoleze a bifat 21 de partide pentru echipa lui Petrescu în acest sezon, marcând un gol
  • Billel Omrani este un atacant francez de 28 de ani. Este cotat la 1,6 milioane de euro și evoluează la echipa din Gruia din septembrie 2016. Crescut la juniorii lui Marseille, vârful are 29 de partide, 7 goluri și 4 assist-uri în acest sezon.
  • Cotat la 1 milion de euro, Mateo Susic (31 de ani) evoluează ca fundaș dreapta. Internaționalul bosniac a revenit la CFR Cluj în vara lui 2019, după ce a jucat pentru ardeleni și în sezonul 2014-2015.  Are 17 partide și o pasă de gol în acest sezon.

Ce transferuri a făcut CFR Cluj în această iarnă:

  • VENIRI: Dugandzici (Soci), Sg. Buș (Seongnam), Neguț (Chindia), Birligea (Teramo Calcio), R. Sava (Torino), R. Mal (US Pistoiese)
  • REVENIRI: D. Paraschiv (FC Voluntari), Itu (Dinamo)
  • PLECĂRI: Letica (liber), Mailat (FC Botoșani), Tahiri (Heerenveen), D. Ciobotariu (FC Voluntari), D. Paraschiv (Hermannstadt), Culio (liber), Pașcanu (Ponferradina), Cristiano (Dinamo), Butean (Chindia), D. Rusu (Chindia), Culio (liber), R. Andronic (CSA Steaua), J. Rodriguez (Dinamo), Alibec (Atromitos)

VIDEO Reghecampf, conferință de presă înaintea partidei cu CFR Cluj: „Cred în capacitatea lor de a se monta”

Citește și: 

Pentru cine va fi „talisman”? » Gazeta a avut dreptate: Ovidiu Hațegan conduce derby-ul CSU Craiova - CFR Cluj

Universitatea Craiova, față în față cu „sperietoarea” Deac » Cifre impresionante pentru liderul lui CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
torinezul
torinezul  •  05 Februarie 2022, 14:20
Postat de roost.eradevar.at pe 05 Februarie 2022, 14:08

Managerul general ce spune despre aceasta situatie?

Rom/car/ton MM e ocupat cu *** Poate mai spre seara dupa meci, in functie de rezultat sa isi spuna parerea de specialist ELTON.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  05 Februarie 2022, 14:08

Managerul general ce spune despre aceasta situatie?

189254898748309
Claude SH  •  05 Februarie 2022, 13:54
Postat de wearethechampions pe 05 Februarie 2022, 13:45

CFR poate pierde... CFR are de platit... CFR scandaluri... CFR restante.... Atunci bai ziaristi ratati de la ***, cum se face ca CFR ia titlu dupa titlu, iar prietenii vostri unde e armonie, pace si prietenie din parte multor echipe din liga I si a majoritatii arbitrilor iese tot pe 2?

Stai cuminte, aceasta stare de neliniște creata de ziariștii bucureșteni fac bine echipei care prinde mai multa ambiție pentru a-l cincilea titlu consecutiv. Anul viitor se știe ca titlul e deja adjudecat. Vom arăta altfel, probabil mult mai bine și în cupele europene.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează