FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

18 țepe marca Dan Petrescu » Un singur „pariu” al antrenorului s-a impus la CFR Cluj!

Dugandzic a dezamăgit și cu Pyunik. A rămas cu un singur gol de când a venit la Cluj // foto: Imago Images
Dugandzic a dezamăgit și cu Pyunik. A rămas cu un singur gol de când a venit la Cluj // foto: Imago Images

Articol de , - Publicat vineri, 15 iulie 2022 09:02 / Actualizat vineri, 15 iulie 2022 09:24

De când a revenit Dan Petrescu (54 de ani), CFR Cluj a adus 19 jucători ca să pregătească rezultatul dezamăgitor din „dubla” cu Pyunik. Din toată lista lungă, doar Nana Boateng (28) s-a impus ca titular clar și a jucat bine în mod constant.

Dan Petrescu a reformat echipa de la revenirea lui, în mai puțin de un an, și rezultatul a fost eliminarea din primul tur preliminar al Champions League, ca urmare a duelurilor cu Pyunik Erevan. 

Clubul a angajat 19 fotbaliști noi din septembrie anul trecut, de când a revenit Dan. Obiectivul pe care antrenorul și patronul Varga l-au anunțat la întoarcerea tehnicianului a fost calificarea în grupele Champions League, o performanță de care Neluțu nu a avut parte niciodată.

CFR nu va fi cap de serie nici în turul 3, nici în play-off » Traseul dificil pentru ardeleni spre grupele Conference League
CFR CLUJ
CFR nu va fi cap de serie nici în turul 3, nici în play-off » Traseul dificil pentru ardeleni spre grupele Conference League

Petrescu a adus mai mulți slabi decât buni

Aproape toate achizițiile au fost realizate de pomană, nu au oferit un randament care să justifice atâtea mutări. Petrescu a și renunțat deja la câțiva dintre cei pe care-i adusese. Culio a jucat un pic, după care și el, și Dan s-au convins că mijlocașul era departe de anii lui de glorie, ca formă sportivă, și au oprit colaborarea. 

Fundașul central Dimitrov a fost împrumutat de la Hajduk Split, apoi clujenii au renunțat la el. Ei l-au pus pe liber și pe Letica și au negociat în vara aceasta rezilierea contractului cu Sergiu Buș.

Doar Nana Boateng a devenit un titular incontestabil și a avut în mod constant evoluții bune. Ghanezul a și marcat miercuri seară, în returul cu Pyunik, a dat golul de 1-0. Titular a mai fost miercuri și Cvek, schimbat pe parcursul meciului. Mistrati, prezentat ca vedeta campaniei fără transferări, a lipsit acum din cauza unei accidentări. 

Din același motiv a absentat Kolinger, un fundaș central lăudat, de asemenea, după ce a fost legitimat. Kolinger fusese titular în turul din Armenia, încheiat cu scorul 0-0.

Fotbaliștii achiziționați de CFR Cluj în mandatul curent al lui Dan Petrescu

NumeDe unde a venit
MistratiRanders
BetancorFarul
KolingerVejle
BraunFC Botoșani
BruciciKoper
MuharLech Poznan
DugandziciSoci
RogerUTA
YuriGaz Metan
BirligeaTeramo
BordeianuAl-Qadsiah
Fl. ȘtefanSepsi
CvekLugansk
LeticaFC Bruges
Sg. BușSeongnam
BoatengKuPS
R. MalPistoiese
CulioClub Flandria
DimitrovHajduk Split

13 meciuria adunat Dugandzic la CFR în campionat. Croatul impresionase în România la FC Botoșani, dar la Cluj nu s-a potrivit deloc în stilul lui Petrescu

Mai multe știri despre CFR Cluj: 

Noi probleme la CFR Cluj după eliminarea din Champions League! Campioana cere amânarea meciului

Varga îl vrea pe Mutu la CFR » Prima reacție a „Briliantului”: „Se știe ce relație avem”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
max05
max05  •  16 Iulie 2022, 17:50
Postat de rav410wrc pe 15 Iulie 2022, 18:32

ALO, Radio Erevan !? ;))))

V-ați ajuns și voi sărăciilor..liga a 2-a scrie pe voi, are grijă Poenaru !!! Va luați de mână cu cei de la U Cluj și in liga a 2-a cu voi...gândaci de bucatarie

rav410wrc
rav410wrc  •  15 Iulie 2022, 18:32
Postat de vasileroaita pe 15 Iulie 2022, 13:03

Care ar fi acele tzepe?! Multi din lista abia au venit si au jucat un singur meci. Altii, veniti mai demult, au jucat bine, devenind campioni ai Romaniei. Unii au fost adusi din cauza regulii proaste U21. Deci, care ar fi tzepele?!?

ALO, Radio Erevan !? ;))))

vasileroaita
vasileroaita  •  15 Iulie 2022, 17:12
Postat de marcelclujnapoca pe 15 Iulie 2022, 15:41

Când îl vad pe Balgradean în poarta ma gândesc oare ce au mai pregătit la pariuri CFR-istii. Manea e mana moarta și la Nationala, i-am și zis lui Dan Petrescu pe perioada campaniei de la Nationala sa aibă grija pe partea lui... Camora e expirat, Deac poate cât poate, dar nu are jucători tineri care sa ducă greul...nu poate de unul singur....dar când am văzut ca la Hoban i s-a prelungit cu 1 an contractul în ziua returului ...am gândit.....mai au ăștia de făcut reciprocitatile care le-au învățat de la Jean Pădureanu... cu Sepsi , cu Sibiul..etc. și acolo e nevoie de Hoban și de Balgradean. Am crezut și cu armenii ca au mers pe mana lui Stoichiță...sa le dea punct la săracii armeni în primul meci sa nu fie tot ultimii în urnele tragerilor la sorti. În meciul de la Ei m-am uitat la meci ...în retur doar asteptam să se califice și sa adune ceva puncte pentru fotbalul romanesc. Nu reușeam sa ma uit la fotbalul lui DAN PETRESCU. Asteptam Breaking News pe GSP....și au fost din plin, până la eșecul total surpriza turului 1 alături de polonezi. Pentru mine nu a fost surpriza...ai noștri jucatori romani petrec așa tare când câștiga un campionat , că nu își mai revin decât în Decembrie înainte de Crăciun... aici e buba fotbalistului roman. Îl rog pe Iordănescu sa ia doar jucătorii în care a văzut constantă în jocuri. Sa nu aștepte și el minuni...că nu e cazul. S-au terminat la revoluție!

Tot ce ai spus e corect. Dar... ce ai spus?!?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează