FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj a realizat al 4-lea transfer la iernii » Atacant adus din Italia

Daniel Birligea, transferat de CFR Cluj // foto: Facebook @ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA
Daniel Birligea, transferat de CFR Cluj // foto: Facebook @ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 ianuarie 2022 14:59 / Actualizat miercuri, 26 ianuarie 2022 15:07

CFR Cluj a anunțat transferul atacantului Daniel Birligea, în vârstă de 21 de ani.

Campioana României continuă să se întărească în zona ofensivă. Astăzi a anunțat transferul atacantului Daniel Birligea, adus de la Teramo Calcio, din Serie C, al treilea eșalon italian.

Fotbalistul cumpărat la 16 ani de Inter Milano de la Dinamo a semnat în Liga 1
TRANSFER
Fotbalistul cumpărat la 16 ani de Inter Milano de la Dinamo a semnat în Liga 1

CFR Cluj l-a transferat pe Daniel Birligea 

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că Daniel Birligea, atacant în vârstă de 21 de ani, este noul jucător al CFR-ului. Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări în tricoul echipei noastre!”, a anunțat CFR Cluj.

Transferul i-a costat pe ardeleni 100.000 de euro.

Crescut de Palermo, Daniel Birligea a ajuns la Teramo Calcio în vara lui 2019, de la echipa U19 a celor de la Palermo. La Teramo, atacantul brăilean a jucat 43 de meciuri, în care a înscris 7 goluri.

Unul dintre motivele pentru care a fost adus de CFR Cluj este faptul că se pliază regulii U21, bifată de CFR în ultima vreme prin titularizarea portarului Otto Hindrich (19 ani).

Toate mutările din această iarnă la CFR Cluj 

  • ANTRENOR: Dan Petrescu (confirmat)
  • VENIRI: Dugandzic (Soci), Sg. Buș (Seongnam), Neguț (Chindia), Daniel Birligea (Teramo Calcio)
  • REVENIRI: D. Paraschiv (FC Voluntari), Itu (Dinamo)
  • PLECĂRI: Letica (liber), Mailat (FC Botoșani), Butean, Denis Rusu (Chindia), Tahiri (Heerenveen), D. Ciobotariu (FC Voluntari), D. Paraschiv (Hermannstadt), Culio (liber), Pașcanu (Ponferradina), Cristiano Figueiredo, Jonathan Rodriguez, Dusan Celar (Dinamo)

Mai multe știri din Liga 1: 

Realitatea dură din fotbal: copil-minune, abandonat după accidentare » „Eram în cârje. Dinamo mi-a tăiat salariul, Giovanni mi-a zis să părăsesc apartamentul. Am devenit depresiv”

MM Stoica preia discursul lui Gigi Becali: „Tavi Popescu, titular la Barcelona! E peste Gavi și Nico”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
m4blue88
m4blue88  •  26 Ianuarie 2022, 19:01

Liga a 3-a din Italia e un campionat bun comparat cu Liga 1 de la noi, tot pe acolo e ca valoare.

dodo001
dodo001  •  26 Ianuarie 2022, 18:43
Postat de Stolz Ultras pe 26 Ianuarie 2022, 16:36

Cat va mai freaca grija CFR lui..cat a costat,de unde bani,cat e de valoros..sigur nu voi ati dat banii pe el.sigur n a venit sa i ia locul lui omrani,ca e serie c. Pai uta,voluntari si alde nu sunt nici e serie d..au mai venit inca 5 jucatori tineri,din africa,panama..o sa i creasca,cu timpul ii vor integra in echipa,care nu face fata..eject. e riscul Cfr lui,investitia lor.asta cu falimentul..tot in faliment intra,tot se desfiinteaza CFR ul,dar de 5 ani e pe primul loc,in 13 ani a castigat 7 tituri,mai multe cat ati adunat voi in toata istoria voastra..au mai fost in insolventa,si?? Au dat faliment?? Au iesit din insolventa si au castigat 4 titluri consecutive..sa nu va mai tot preocupe situatia materiala a CFR lui..are clubul bani doar din sponsori cat bugetul vostru,pe 3 ani..(etorro,ntt,pokerstars,cel mai mare ansamblu rezidential in constructie in romania si altii). Fiecare sa se uite in ograda lui,sa va curatati mizeria de acolo,sa va vedeti de achizitiile voastre,de planurile voastre de viitor.noi cu titlul no.5 in the row,voi cu play-out ul.noi cand vreodata am intrebat ce transfera si din ce surse financiare uta,arges,hagi etc?? Cum e CFR ul de falimentar, a transferat cel mai activ in iarna,a mai platit tot feluri de clovni care s au perindat pe aici (sumudica,latovlevici,etc), se mai schimba sistemul de nocturne..deci suntem bine..ne indreptam spre titlul no.8, 5th in a row..voi sa fiti ok,sa nu picati in b..in rest sa nu va frece grija noastra

In insolventa CFR Cluj a castigat Cupa Romaniei si s-a clasat pe un loc 3. Onorabil.

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  26 Ianuarie 2022, 18:12

Daca era sa ajunga la fecesebe, la ora asta stiam tot despre el…de la ce materii ii placeau in gimnaziu si cu ce se ocupa familia lui, pana la ce isi doreste sa manance dimineata si ce culoare a avut prima lui bicicleta. Astea, asa repede, ca dupa aia era contactat cel mai mare manager in viata, sa ne spuna si el vreo 2-3 vorbe…..

Vezi toate comentariile (8)
Comentează