FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

CFR Cluj a pus ochii pe un jucător familiarizat cu Liga 1! Presa din Rusia anunță: 500.000 de euro pentru atacant

Marko Dugandzic (#17), la FC Soci // foto: Imago Images
Marko Dugandzic (#17), la FC Soci // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 03 ianuarie 2022 12:17 / Actualizat luni, 03 ianuarie 2022 13:08

Marko Dugandzic (27 de ani), atacantul croat care a jucat la FC Botoșani între ianuarie și octombrie 2020, este aproape de CFR Cluj, potrivit presei din Rusia.

După ce a petrecut mai bine de un an în Rusia, la FC Soci, Marko Dugandzic s-ar putea întoarce în România. Atacantul croat este aproape de CFR Cluj, care ar urma să plătească 500.000 de euro în schimbul său, potrivit surselor publicației locale Championat.

Marko Dugandzic, aproape de CFR Cluj

În acest sezon, Dugandzic a adunat doar 7 meciuri, în care a înscris de 3 ori. Pentru o bună parte a stagiunii, el a fost ținut în afara terenului de problemele la inghinali.

De la transferul la FC Soci, Dugandzic a strâns 24 de meciuri și 5 goluri. Randamentul său în România, la FC Botoșani, a fost mult mai bun: 11 goluri și două pase decisive în 20 de meciuri!

Pe poziția de atacant central, CFR Cluj îi mai are pe Billel Omrani, Gabriel Debeljuh, Denis Alibec și Sergiu Buș. Ultimul a fost transferat de curând, în vreme ce Alibec va reveni la clubul de care aparține, Kayserispor, în vară.

CFR Cluj vrea și „închizător”

Pe lângă Marko Dugandzic, la CFR Cluj ar putea ajunge în această iarnă și „închizătorul” Malcom Edjouma (25 de ani). Francezul e apreciat de campioana României, iar antrenorul Dan Petrescu l-ar dori încă din această iarnă.

Edjouma se află în cel mai bun sezon din carieră, cu 19 partide bifate în campionat și cu patru goluri. Înainte să ajungă în România, el evoluase doar în ligile mici din Franța.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Reghecampf lasă acasă 4 jucători! Mihai Bălașa, printre cei care nu merg în cantonamentul din Antalya

Sepsi OSK transferă un triplu campion al României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
petrucj
petrucj  •  03 Ianuarie 2022, 18:24
Postat de Razvan Mihailescu pe 03 Ianuarie 2022, 15:11

Nu mai inventati povesti, cfr de abia mai respira cu banii, poate mai cumpara gogosi sa vi le trimita la redactia voastra sa inventati basme

Cred ca matale abia mai respiri.

magic4ever
magic4ever  •  03 Ianuarie 2022, 17:31

O sa vina amandoi la CFR pentru ca Varga a promis ca o sa faca transferuri in iarca sa atace grupele UCL in vara...sunt perfecti pentru sistemul lui Petrescu

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  03 Ianuarie 2022, 15:11

Nu mai inventati povesti, cfr de abia mai respira cu banii, poate mai cumpara gogosi sa vi le trimita la redactia voastra sa inventati basme

Vezi toate comentariile (4)
Comentează