FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

CFR Cluj, transferuri pe ultima sută » Ardelenii au luat doi jucători de atac

Articol de - Publicat luni, 05 septembrie 2016 20:35

Mijlocaşul ofensiv Tomislav Gomelt şi atacantul Dan Roman vor evolua pentru CFR Cluj în sezonul următor, transferurile fiind perfectate de clujeni în ultima zi de mercato.

Croatul în vârstă de 21 de ani a evoluat la CFR şi în sezonul trecut, sub formă de împrumut de la Bari şi va reveni la ardeleni şi în acest sezon, tot sub formă de împrumut.

În cele 25 de meciuri disputate în sezonul trecut, Gomelt nu a marcat niciun gol.

Dan Roman a jucat 4 meciuri la CSM Poli Iaşi, dar şi-a reziliat contractul cu moldovenii şi a semnat cu CFR până în 2017. Atacantul de 30 de ani a mai evoluat la Gloria Bistriţa, Gaz Metan Mediaş şi FC Botoşani. 

Astăzi este ultima zi în care formaţiile din Liga 1 mai pot legitima jucători.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  05 Septembrie 2016, 22:42

Nu stiam de unde ..il stiu ..pe Gomelt. Pai tot de la noi ! Bine ai revenit ! Totdeauna a fost cumva .Si va fi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează