FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - U CRAIOVA 2-0

CFR CLUJ - U CRAIOVA 2-0 // 3 antrenamente pe zi i-au PRĂBUȘIT pe olteni! » Elvir Koljic și Mihai Bălașa, victimele presiunii lui Pițurcă

Articol de - Publicat luni, 21 octombrie 2019 09:00

Atacantul Elvir Koljic (24 de ani) s-a simțit prea încărcat după antrenamentele intense de la Mamaia, iar fundașul Mihai Bălașa (24 de ani) a ieșit de pe teren în meciul cu CFR Cluj (0-2) ca să nu riște o accidentare mai grea. 

Toamna nu-i ca vara. Oltenii au fost la mare, s-au antrenat și pe plajă, ședințe de pregătire dure, fiind zile și cu trei sesiuni intense.  

Pauza competițională dedicată meciurilor pentru preliminariile EURO 2020 nu a fost de bun augur, iar Craiova a fost inexistentă în Gruia, în special în repriza secundă a partidei cu CFR (0-2). Acka i-a pasat lui Păun, care l-a lansat pe Traore la deschiderea scorul, Pigliacelli a respins nefericit, iar Omrani a stabilit scorul final, apărarea juveților a fost la pământ, iar ofensiva a rămas în Bănie. 

Jucătorii au arătat storși, așa cum s-a întâmplat și după precedenta pauză de Liga 1, din septembrie, când la prima reprezentație de la revenire, cu FCSB (0-1), echipa a fost invizibilă pe teren! Fotbaliștii sunt „prea încărcați”, s-a resimțit în prestație și în rezultate. 

Ivan n-a mai dat gol de 15 luni 

Koljic nu a fost pe teren, iar Universitatea acuză din nou această absență, așa cum s-a petrecut în primăvară. Bosniacul revine etapa viitoare, cu Clinceniul, acum a fost menajat fiindcă risca o accidentare după antrenamentele intense din ultima perioadă. Bălașa a ieșit de pe teren în Gruia în minutul 65, a resimțit o problemă medicală. 

Andrei Ivan (22 de ani) - n-a mai înscris de pe 29 iulie 2018, când era la Rapid Viena! -, Fortes și Mihăilă au măcinat în gol, Zakarici la debut a încercat, nu a ieșit nimic, s-a enervat și Piți și l-a scos pe final. Cicâldău a purtat banderola din cauză că Bancu a fost suspendat, n-a impresionat după ce-a fost excursionist în Feroe și spectator cu Norvegia. 

Qaka și Ivanov au fost decizii tehnice ale antrenorului, nici n-au prins lotul, Piți nu e încântat de cei doi. Mateiu și Martici au stat pe bancă. Ioniță II a prins numai drumul cu charterul până la Cluj și a stat la taclale cu foștii colegi de la CFR după partidă. Oltenii, cu toții, încă nu și-au setat ceasurile pe ora lui Victor Pițurcă!  

„Poate mesajul meu s-a înțeles, dar trebuie să se vadă prin ce facem pe teren. Practica ne omoară. Meciul se îndrepta spre 0-0, dar când ai mingea în posesie și greșești… Primul gol l-am luat foarte simplu. Trebuie să ajungem să jucăm precum CFR Cluj” - Victor Pițurcă, antrenor Craiova  

439 de minutea strâns Andrei Ivan fără gol marcat de la revenirea la Craiova, în 5 meciuri oficiale. Jucătorul a fost readus cu 1,5 milioane de euro de la Krasnodar

44 de meciuriîn toate competițiile a strâns Ivan fără gol marcat: 38 la Rapid Viena, unul la Krasnodar 2 și 5 la U Craiova

VEZI ȘI:

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - FCSB // Două decizii CONTRA-FCSB pe durata primei reprize: ce reclamă roș-albaștrii + ce a spus Porumboiu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (68)
138672209828437
Gelu Oanca  •  22 Octombrie 2019, 08:38

De ce nu aduce omul lui, pe Cocis.

sasha8777
sasha8777  •  22 Octombrie 2019, 07:37

Scula de antrenor Piturca, antreneaza numai jucatori de "top".

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  22 Octombrie 2019, 07:24

Si mai e ceva... Li s-a promis unor lucatori ca vor fi lasati sa plece sa faca si ei un ban in strainatate. Ma refer la Mateiu, Bancu, Cicaldau. Pai daca le-ati promis, lasati-i, mai fratilor sa plece ca se vede in teren ca nu-i mai intereseaza. Cu banii luati pe ei, cu banii dati pe Ivan, se puteau aduce jucatori de valoare certa. Nu inteleg ce s-a vazut la Ionita, un jucator care vrea cu sinceritate sa joace cu Rapidul in Liga a II-a. Atata poate el si nimeni nu vrea sa priceapa cum sta treaba. Am avut noroc ca Astra a pacalit Clujul, si nu pe noi, de la cumparat pe un milion. In loc sa ne facem cruce ca am scapat, noi tot cu ochii dupa paguba, ne zbatem sa dam Clujului milionul inapoi pentru un expirat indolent. Si ar mai fi multe de zis, chiar si despre alegerea lui Piturca.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează