FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - UTA 0-1

FOTO+VIDEO. CFR Cluj - UTA 0-1 » Surpriză uriașă în Gruia! Campioana pierde al doilea meci la rând acasă

CFR Cluj a pierdut pe teren propriu cu UTA, scor 0-1 și a ratat șansa de a se apropia la un punct de CS Universitatea Craiova, care a remizat în această etapă, scor 0-0 la Botoșani. +25   FOTO
CFR Cluj a pierdut pe teren propriu cu UTA, scor 0-1 și a ratat șansa de a se apropia la un punct de CS Universitatea Craiova, care a remizat în această etapă, scor 0-0 la Botoșani.

Articol de - Publicat duminica, 22 noiembrie 2020 09:11 / Actualizat duminica, 22 noiembrie 2020 22:38

CFR Cluj a pierdut pe teren propriu cu UTA, scor 0-1, și a ratat șansa de a se apropia la un punct de CS Universitatea Craiova, care a remizat în această etapă, scor 0-0 la Botoșani.

CFR Cluj și-a anunțat noul transfer chiar înaintea meciului cu UTA

Programul + rezultatele etapei cu numărul 11 din Liga 1

Campioana a dominat teritorial primul act, însă marile ocazii au venit de-abia pe finalul primei reprize. Mai întâi, Erico a fost la un pas de autogol. Fundașul arădenilor a respins pe spate o centrare, iar mingea s-ar fi dus în poartă dacă portarul Iacob nu-și salva echipa. 

Un minut mai târziu, Chipciu a luat la țința transversala cu un șut în forță de la 14 metri. 

+21 FOTO

CFR a controlat jocul și în partea a doua, în zadar. Tabela a fost mișcată de Ioan Hora în minutul 75. Atacantul arădenilor l-a învins pe fostul lui coechipier de la FCSB, Cristi Bălgrădean, cu un șut plasat de la marginea careului. Portarul are partea lui de vină, având în vedere că mingea s-a dus pe centrul porții.

În ciuda inițiativei de pe final, formația lui Dan Petrescu s-a declarat învinsă, fiind a doua înfrângere consecutivă a feroviarilor pe teren propriu în Liga 1, după 1-2 cu Gaz Metan.

Pentru clujeni urmează returul cu AS Roma din grupele Europa League, joi, 26 noiembrie, de la ora 22, într-o confruntare care poate fi urmărită în format liveTEXT + FOTO pe GSP.ro.

Clasament Liga 1

FINAL » CFR Cluj - UTA 0-1

Vezi AICI Live+Statistici

Echipele de start

CFR Cluj (4-3-3): Bălgrădean - Susic, Ciobotariu, Burcă, Camora - Itu, Soares, Păun - Chipciu, Rondon, Pereira
Rezerve: Sandomierski, Debeljuh, Carnat, Costache, Djokovic, Aurelio, Latovlevici, Zunic
Antrenor: Dan Petrescu

UTA (4-2-3-1): Iacob - Roumpoulakou, Benga, Da Silva, Tomozei - Miculescu, Roșu, Albu, Tescan - Hora, Morar
Rezerve: I. Ilie, Bustea, Popescu, Melinte, Isac, Buhăcianu, A. Ioniță, C. Rus, Balauru
Antrenor: Laszlo Balint

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu"
Arbitru: Iulian Călin; A1: Florin Neacșu, A2: Romică Bîrdeș

Citește mai multe știri din Liga 1:

Marius Croitoru, reacție nervoasă în finalul meciului: a spart un geam de nervi!

Arbitrul Istvan Kovacs a aflat cu doar 10 minute înainte de meci că are coronavirus: „Am avut inspirația să verific mailul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (351)
875360749272795
Costi Corabu  •  23 Noiembrie 2020, 10:37

Sa spui inainte de meci, ca ar fi un miracol sa bati UTA si sa-ti iasa previziunea, asta da antrenor. M-am si gandit, sa vezi ca-i bate UTA si sa vezi circ la micul nostraDanos. Circ au facut si jucatorii clujului, care sareau prin careul advers, ca samburii din lubenita.

875360749272795
Costi Corabu  •  23 Noiembrie 2020, 10:36

Sa spui inainte de meci, ca ar fi un miracol sa bati UTA si sa-ti iasa previziunea, asta da antrenor. M-am si gandit, sa vezi ca-i bate UTA si sa vezi circ la micul nostraDanos. Circ au facut si jucatorii clujului, care sareau prin careul advers, ca samburii din lubenita.

valentindragobete
valentindragobete  •  23 Noiembrie 2020, 09:21
Postat de catalynn pe 22 Noiembrie 2020, 23:30

In fotbal nu se știe niciodată, numai fcsbistii desconsidera pe cei din ligi inferioare. Bunică ne-a arătat ca nici măcar blatul nu este chiar o certitudine ... :-)))

" Voi " adica CSA talpan o sa fiti mereu desconsiderați, dupa părerea ta, pentru ca echipa instituție de stat, conform regulamentului in viguare, nu poate sa joace decat in ligile inferioare si asta pana n-o veni un " jiji " care s-o privatizeze. Nasol rau sa te tot auto-desconsideri in halul asta !

Vezi toate comentariile (351)
Comentează