FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA

CFR CLUJ // VIDEO Analiză din Spania a lui Iuliu Mureșan: „Chipciu ar ajuta enorm echipa”

Articol de - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 11:22

Iuliu Mureșan, președintele lui FC Hermannstadt, a vorbit în Spania despre CFR Cluj, echipa pe care a „slujit-o” peste 15 ani.

Președintele sibienilor consideră că plecarea lui Emmanuel Culio (36 de ani) în Argentina reprezintă o mare pierdere pentru echipa lui Dan Petrescu. 

„Faptul că Dan Petrescu a rămas la CFR Cluj este un avantaj pentru acel club. CFR Cluj e favorită la titlu, apoi FCSB, poate și Craiova să aibă o șansă, însă cred că va fi o luptă între primele două. 

Ei trebuie să-și joace șansa și cu Sevilla, datorită stării de spirit din echipă, a lui Dan Petrescu care a știut să strunească echipa. Dan va pregăti formația încât să pună probleme spaniolilor. Am fost de la reinventarea echipei în 2001, am stat 17 ani la CFR, e normal să am emoții pozitive când mă gândesc la acel club, mai ales că am avut rezultate. 

Eu, practic, l-am adus pe Culio, va fi o mare pierdere pentru CFR, însă se vor găsi jucători care să suplinească plecarea lui. Vor mai veni fotbaliști buni acolo. Chipciu, de exemplu, ar fi un transfer foarte bun, ar ajuta enorm echipa”, a spus Mureșan. 

Vezi și: 

Superlovitura campioanei CFR Cluj: detaliile afacerii cu EVA, companie controlată de Elon Musk! EXCLUSIV Ce spune CEO-ul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
joze_maurinio
joze_maurinio  •  15 Ianuarie 2020, 16:27

Ciudat cum, de cand e la Hermanstadt, nea Iuliu zis doctorul, tot comenteaza ce se intampla la CFR. Acum, inteleg ca Arpi i-a dat un pic drumul sa faca jocurile si de la alte echipe, dar vad ca toti o iau pe urmele Becaliotului si comenteaza tot ce se intampla la alte echipe.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează