LIGA 1  ·  CFR - VIITORUL

CFR CLUJ - VIITORUL 0-0 // VIDEO Gică Hagi, manifest după duelul cu Petrescu: „Atât vă spun public, nu e normal așa ceva! Ne iau vecinii jucătorii”

Sambata, 15 Februarie, 09:04

Viitorul a terminat la egalitate cu CFR Cluj, scor 0-0. Gică Hagi a vorbit despre subfinanțarea sportului și a lăudat performanța obținută de Dan Petrescu în Europa.

„CFR Cluj e un exemplu pentru România. Să ajungi în Europa, să treci în primăvara europeană... E ceva extraordinar, o performanță fantastică la cât de puțin de susține fotbalul la noi. Sportul în general se susține puțin. Mă bucur și le țin pumnii cu Sevilla”, a declarat Gică Hagi într-o conferință de presă.  

Hagi: „Am ajuns să vindem la vecini”

„Nu pot să înțeleg de ce din 1990, odată cu globalizarea, de ce noi românii am ajuns să avem bugetul cel mai mare 12 milioane la un club, iar Real Madrid un miliard. Ce s-a făcut greșit în această perioadă de am ajuns atât de jos?! Atât vă spun public, ca să reflectăm. Nu e normal așa ceva. O țară bogată și puternică să ajungă după 30 de ani așa, să ne lăudăm cu 12 milioane de euro? 

Trebuie să construim branduri, să învățăm să vindem. Am ajuns să ne ia vecinii jucătorii. Și o să ajungem mai rău, vă spun. Avem nevoie de finanțare, de stadioane. Primăriile, consiliile județene trebuie să renoveze stadioanele. Trebuie să fidelizăm suporterii, să poată veni întreaga familie la stadion. Copiii să aibă confort”, a spus Hagi. 

„Multinaționalele din România să bage bani în sport, cultură sau sănătate. Ar trebui ca 2%, 3% să meargă către domeniile esențiale. Sunt branduri foarte mari și vor construi branduri și mai mari”
 - Gică Hagi

VIDEO // Conferința lui Gică Hagi

Vezi și:Un milionar român și-a înjunghiat asistenta, apoi s-a automutilat. Cei doi au fost găsiți într-o mașină. În trecut, agresorul a avut o relație cu Andreea Marin

Libertatea

Comentarii (41)

elgabri  •  15 Februarie 2020, 20:43
Postat de chris_bu67 pe 15 Februarie 2020, 17:52

referitor la multinaționale,Gică are dreptate!

Esti la nivelul lui Gica ;))) Pai companiile sustin pe cine vor ele nu poti tu sa i obligi ce sa faca ei cu banii ca sunt privati !!

elgabri  •  15 Februarie 2020, 20:35

Pacat ca statul sustine Blatistii !!

chris_bu67  •  15 Februarie 2020, 17:52

referitor la multinaționale,Gică are dreptate!

Vezi toate comentariile (41)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:00 MotoGP, Reluare

Marele Premiu al Japoniei 2010

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1