FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL 3-1

CFR CLUJ - VIITORUL 3-1 // Camora și Culio, descătușați: „Am bătut cea mai bună echipă din Liga 1!”

Articol de GSP - Publicat luni, 29 aprilie 2019 23:00

CFR Cluj a câștigat meciul cu Viitorul, scor 3-1, și a făcut un nou pas imens în lupta pentru titlu. Camora și Culio, marcatori astăzi, laudă modul în care s-au mobilizat după pauză. 

„Am meritat victoria. E cel mai în formă adversar și echipa care joacă cel mai frumos fotbal din Liga 1. La pauză am vorbit, Mister ne-a dat încredere. Ne-a zis că avem calitate și să jucăm ce știm noi. Am demonstrat asta în repriza secundă.

Eu de obicei dau un gol pe sezon, în momentele importante. Mă bucur că a venit astăzi”, a declarat Camora pentru Look Sport. 

„Am făcut cel mai bun meci din acest sezon, împotriva unei echipe foarte puternice. Prima repriză au fost mai buni decât noi, nu am avut ocazii mari. A fost un meci. Am jucat mult mai bine după pauză”Emmanuel Culio, mijlocaș CFR Cluj

Vezi și: 

CFR vs FCSB, CALCULE PENTRU TITLU // Dan Petrescu e aproape campion! Toate scenariile posibile + prin ce miracol poate CSU Craiova să devină campioană

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
remarque
remarque  •  30 Aprilie 2019, 09:40

Chestia asta ca FSCB ar fi singura impotriva celorlalte echipe, a arbitrilor si a federatiei ma amuza teribil. Si alaturi de FCSB sunt televiziunile care nu suporta aceasta nedreptate si dedica spatiu de emisie pentru a indrepta aceasta marsavie. Cand de fapt marsavie a fost ce au patit Universitatea Craiova, Rapid, Poli Timisoara si alte cluburi care chiar au fost victime ale unui sistem ***. In nici un caz FCSB.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  30 Aprilie 2019, 06:20

un blat cinstit

386836545454114
Costel Vasilescu  •  30 Aprilie 2019, 05:35

Un blat marca Hagi...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează