FOTBAL  »  Superliga  »  CFR

CFR CLUJ - VIITORUL 3-1 // Ce s-a întâmplat la pauză? Ianis Zicu a oferit două explicații

Culio înscrie din penalty și o duce pe CFR Cluj în avantaj. Titlul are șanse mari să rămână în Gruia pentru încă un sezon // foto: Facebook CFR Cluj
Culio înscrie din penalty și o duce pe CFR Cluj în avantaj. Titlul are șanse mari să rămână în Gruia pentru încă un sezon // foto: Facebook CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 30 aprilie 2019 19:34

Viitorul a condus-o pe CFR Cluj, 1-0, la finalul primelor 45 de minute, însă echipa lui Gheorghe Hagi s-a prăbușit după pauză, campioana en-titre impunându-se  până la urmă cu 3-1.

Ce s-a întâmplat la pauză? Ianis Zicu (35 de ani), fost jucător la Dinamo sau Rapid, acum analist la TV Digi Sport, a încercat să găsească explicații pentru jocul Viitorului din repriza secundă, unul de nerecunoscut raportându-ne la forma solidă arătată de trupa lui Hagi în ultimele săptămâni. 

Fostul mijlocaș al lui Dinamo pune căderea oaspeților pe două motive: valoarea superioară a gazdelor și oboseala acumulată a băieților lui Hagi. 

„Jucători ca mine, ca Nico, care ne-am bătut la titlu, înțeleg asta, e o trăire pe care numai dacă te bați la campionat o înțelegi. După o repriză proastă, cu gol primit devreme, în vestiarul clujenilor s-a reaprins această răutate, o dorință venită din interior.

 Jucătorii au înțeles la pauză că e un moment important. În vestiarul CFR-ului există calitate.

Cred că cei de la CFR sunt mult mai capabili să ducă o astfel de presiune uriașă pentru câștigarea unui campionat. Ei sunt capabili să aibă evoluții bune după o repriză proastă. 

Din punct de vedere fizic, Viitorul a arătat altfel în repriza secundă.  La un moment dat, cei de la Viitorul nu mai puteau lega 3-4 pase. Nu e nimic de speculat, pur și simplu atât au putut”, a spus Ianis Zicu, la TV Digi Sport.

Vezi și: Adrian Porumboiu nu uită și nu iartă: „CFR Cluj a schimbat conducători, jucători, dar arbitrii au rămas aceiași. Când e nevoie, intervin factorii exteriori”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
haideusicfr
haideusicfr  •  01 Mai 2019, 14:46
Postat de marcelclujnapoca pe 01 Mai 2019, 13:17

CFR se desfiinteaza daca ii bat iar pescarii in primele tururi ! O sa ia urma URziceniullui, Galatiului si poate revine din Liga a 4-a !

Pescarii din Luxemburg? Tu stii unde este aceasta tara?

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  01 Mai 2019, 13:17
Postat de valusca1969 pe 01 Mai 2019, 09:29

S-a intamplat ca Hagi e bun prieten cu Dan Petrescu si e la cutite cu Ciobanu Jiji,nu e clar?

CFR se desfiinteaza daca ii bat iar pescarii in primele tururi ! O sa ia urma URziceniullui, Galatiului si poate revine din Liga a 4-a !

gido
gido  •  01 Mai 2019, 09:46

cei care sustin ca a fost blat n-au nici o logica ...hagi , daca voia blat, introducea rezervele...cu fcsb a jucat cu mai multe rezerve... n-a facut-o si atunci ar fi trebuit , ca dupa ce a declarat si la tv ca vrea locul 3 , ce sa faca ? sa mearga la fiecare titular si sa-i spuna sa nu joace bine?pai lucrurile astea nu le fac nici cei mai prosti blatuitori ,dintr-un motiv clar ...tu ca antrenor iti pierzi credibilitatea si autoritatea in fata jucatorilor si poti fi santajat pe viitor... si nu de un jucator, ci de toti ...

Vezi toate comentariile (54)
Comentează
Close