FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL

CFR CLUJ - VIITORUL // FOTO Efectul Dudelange » Ce s-a întâmplat pe arena lui CFR după dezastrul din Europa

FOTO: Răzvan Luțac / Gazeta Sporturilor +1   FOTO
FOTO: Răzvan Luțac / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 02 septembrie 2018 18:37

CFR Cluj o înfruntă acum pe Viitorul, într-un duel din etapa a 7-a a Ligii 1. Partida  a început la ora 18:30 și e liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

Eliminarea rușinoasă cu Dudelange nu a rămas fără repercusiuni în "Gruia". Doar 2-3.000 de fani au asistat la meciul cu Viitorul, un număr mult mai mic decât la meciul de joi din Europa, când stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" a fost populat de aproximativ 12-13.000 de spectatori. 

Fanii sunt nemulțumiți în mod evident de înfrângerile dezolante cu formația luxemburgheză, dar și de instabilitatea de la nivelul băncii tehnice. "Feroviarii" sunt la un pas să-l înlocuiască pe Antonio Conceicao, după ce Edward Iordănescu a fost destituit după doar 3 meciuri. 

CFR Cluj - Viitorul poate fi urmărit AICI

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
remarque
remarque  •  02 Septembrie 2018, 22:31

ce fani ? CFR are spectatori de conjunctura. Daca echipa bate si e pe primul loc, mai vine lumea. Nu exista sentimente la genul acela de spectator. Deviza lor e simpla „Castigati? Tinem cu voi!” E aceeasi poveste ca si cu fanii FCSB. Liga clonelor nu are decat putine echipe cu suflet. Sunt curios cat de jos va ajunge acest circ trist.

lapusneanul
lapusneanul  •  02 Septembrie 2018, 21:31

2-3 mii? nu se poate, pai stadionul nu era pustiu ? :)

moshu_ultra.natzionalist
moshu_ultra.natzionalist  •  02 Septembrie 2018, 19:21
Postat de observator_federal pe 02 Septembrie 2018, 19:03

Dar despre efectul "Rapid Viena" la meciul de azi de la Voluntari, aveți estimări?

*Bot'șeni

Vezi toate comentariile (6)
Comentează