FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VOLUNTARI 5-0

CFR CLUJ - VOLUNTARI 5-0 // Ce explicații a găsit Cristiano Bergodi după „măcelul” din Gruia: „N-aveam cum să obținem cine știe ce, iar asta ne-a omorât”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 septembrie 2019 23:14

Cristiano Bergodi, 54 de ani, antrenorul celor de la FC Voluntari, a rămas fără cuvinte după înfrângerea drastică suferită de echipa sa pe terenul CFR-ului, 0-5 (Itu '2, Hoban '35, Costache '36, Achim '51 ag.,  Omrani '66).

„Meciul a început și, imediat, s-a și terminat pentru noi. Când iei gol în minutul 2 și apoi iei două cartonașe roșii, e greu! Trebuie să mergem înainte, dar acesta nu era un meci din care să obținem cine știe ce. CFR e o echipă bună din toate punctele de vedere, dar e greu să joci 9 contra 11. Ne-a omorât faptul că am pierdut doi jucători atât de repede.

N-a fost teamă în rândul jucătorilor noștri. Știam că nu ne va fi ușor, dar am greșit mult, am luat două cartonașe roșii și s-a terminat meciul”, a mărturisit Bergodi, la microfonul Look Sport.

„Întâlnesc un adversar foarte bun, dar cei de la CFR Cluj au șanse să scoată un rezultat bun contra lui Lazio”
- Cristiano Bergodi, despre CFR Cluj - Lazio

CFR - Lazio e joi, ora 19:55, în grupele Europa League. Meciul va fi pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Plus și liveTEXT pe GSP.ro.

Citește AICI cronica partidei CFR - Voluntari 5-0

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
corectu
corectu  •  14 Septembrie 2019, 13:08

Nu e prima oară când Voluntariul este preșul CFR-ului.Bergodi a venit să ia un ban din România.Că tot era fără angajament.Ce face Ioan Andone în cadrul clubului.Că s-a îngrășat.

andrei.f
andrei.f  •  14 Septembrie 2019, 12:49

Recomandăm mai puţin zel arbitrilor, cu o echipă de volintiri, cfr se descurcă şi singură !

drago_cip
drago_cip  •  14 Septembrie 2019, 10:46

Explicații... Pai nu a jucat cu Juventus? Parca asa declara înainte de meci.. ????

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close