FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VOLUNTARI 5-0

CFR Cluj - Voluntari 5-0 // VIDEO "Țucu" SHOW! Campioana reușește victoria sezonului și se distanțează în fruntea clasamentului Ligii 1

FOTO: SportPictures.eu
FOTO: SportPictures.eu

Articol de - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 19:00

 CFR Cluj s-a impus în fața celor de la FC Voluntari, scor 5-0, și se distanțează de FCSB în fruntea clasamentului Ligii 1.

Clujenii aveau o singură înfrângere în ultimele 26 de partide pe teren propriu, dar Voluntari nu e Viitorul lui Hagi, să le pună probleme. Cel puțin așa credeau jucătorii lui Conceicao. Malfleury putea da marea lovitură. Francezul a profitat de o gafă incredibilă în defensiva adversă, însă Arlauskis și-a salvat echipa de la un moment penibil. Era secunda 57!

Bergodi, de ce-ai venit?

Campioana a ieșit din corzi rapid și a început spectacolul. Omrani și Vinicius l-au încercat pe Vâtcă, apoi Țucudean nu l-a mai iertat. Într-o mare de picioare ilfovene, George a pus latul în fața porții după pasa lui Omrani și a deschis scorul (26). După doar 4 minute, bara s-a zdruncinat bine la șutul lui Bordeianu, iar Țucudean, în loc s-o bage-n ațe, a lovit și el stâlpul din dreapta (39).

Apărarea Voluntariului e praf, țăndări. Bergodi n-a schimbat nimic. Degeaba a venit! Omrani face 2-0, dar asistentul Gabriel Stroe e cu gândul la altceva și ridică eronat fanionul pentru un ofsaid inexistent.

Manea și compania joacă cu zâmbetul pe buze. Se distrează pe teren. Sunt pregătiți deja să deschidă șampania pentru un nou titlu de campioană. Totul le priește, nici nu le pasă de adversari.

Țucudean profită de ieșirea greșită a lui Vâtcă, îl lobează ca în curtea școlii și tribunele "explodează". Ce pasă excepțională a dat Deac! Perfectă, parcă desenată. Omul ăsta joacă perfect la 32 de ani.

Cu gândul la titlul de cel mai bun fotbalist român al anului, lui Țucu îi iese tot. E în zi de grație. Face hattrick-ul, primul din carieră, și le închide gura celor care-l contestă. Manea face 4-0, Costache închide tabela și pornește sărbătoarea în Gruia

CFR Cluj aculumează 36 de puncte, cu 5 mai multe decât rivala FCSB, care urmează să joace duminică împotriva Mediașului. FC Voluntari rămâne ultima în Liga 1, cu doar 8 puncte în primele 18 etape.

clasament Liga 1

liga 1

CFR Cluj - FC Voluntari 5-0
Au marcat: Țucudean '26 '56 '62, Manea '85, Costache 89

Echipele de start

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Lang, Camora - Djokovic, Bordeianu - Omrani, Deac, Păun - Ţucudean
Rezerve: Jesus Fernandez - A. Mureşan, Peteleu, Moutinho, A. Ioniţă, V. Costache, Tambe
Antrenor: Toni Conceicao

Voluntari: Vâtcă - Ricardinho, Hodorogea, Armaş, Bucurică - Căpăţînă, Răuţă - G. Deac, Malfleury, Al. Vlad - Tudorie
Rezerve: Petrariu - Balaur, G. Iancu, Pîrcălabu, I. Gheorghe, Gadze, Kabasele
Antrenor: Cristiano Bergodi

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu, Cluj
Arbitru: George Căman // Asistenți: Florin Păunescu, Gabriel Stroe

Meciurile etapei 17

Vineri

17:30 Poli Iași - Sepsi
20:00 CFR Cluj - Voluntari

Sâmbătă

14:00 Hermannstadt - Concordia Chiajna
20:00 Viitorul - Dinamo București

Duminică

17:00 Universitatea Craiova - Dunărea Călărași
20:00 FCSB - Gaz Metan Mediaș

Luni

20:00 Astra Giurgiu - FC Botoșani

 
 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
tinn
tinn  •  30 Noiembrie 2018, 23:14

iar sunteti pe ci cu vise umede, famenilor? va da si azi zama chioara argati? vedeti ba ca sunteti in play out :)))))))))))))))))))

zecs93
zecs93  •  30 Noiembrie 2018, 22:25

bravo CFR, voi sunteti campionii Romaniei, anu asta iar fcsb va fi abonata la locu 2 :)))

100002473541087
Danut Ognean  •  30 Noiembrie 2018, 22:25

fcsb=gazul scor 1=2

Vezi toate comentariile (11)
Comentează