FOTBAL  »  Superliga  »  PATRONUL CFR-ULUI E DE ACORD SĂ CEDEZE STADIONUL DIN GRUIA

CFR Cluj vrea să dea propriul stadion pe mîna Primăriei. ASTA primesc la schimb!

CFR vrea să dea propriul stadion pe mîna Primăriei. ASTA primesc la schimb!
CFR vrea să dea propriul stadion pe mîna Primăriei. ASTA primesc la schimb!

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 15 septembrie 2011 10:51

Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, este de acord să cedeze stadionul Primăriei din Cluj  în schimbul aducerii acestuia la nivel de elită precum este Cluj Arena.

"Consiliul judeţean ne-a propus ca ei să investească în stadionul din Gruia să-l aducă la nivel de elită, ca pe cel din Cluj Arena. Nouă ne convine să îl trecem în patrimoniul statului, pentru că nu mai putem suporta modernizarea lui. Am băgat deja 20 de milioane de euro în el. Ar fi foarte frumos ca în Cluj să existe două stadioane de elită. Cu toate astea am putea organiza un Campionat European. Este interesantă propunerea Primăriei.

E normal ca cei de la U Cluj să plătească o chirie pe Cluj Arena, pentru că nu au dat nici un ban pentru el. La fel de normal este ca noi să nu plătim nimic dacă cedăm arena, ar fi culmea, că doar este al nostru", a declarat Iuliu Mureşan în direct la Sport Cafe, pe GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
rradugabi
rradugabi  •  23 Septembrie 2011, 23:34

Ma cu echipa voastra de blatisti tacetii din gura si vedetiva de treaba voastra ,echipa de cacat.Tot ce atzi castigat a fost cu arbitri si cu blaturii.A si inca ceva din 11 octombrie "U"niversitatea se intoarce acasa.Cand spui Cluj Napoca automat se intele "U"niversitatea Cluj.

double07
double07  •  20 Septembrie 2011, 22:24

foarte bine!

haxor
haxor  •  17 Septembrie 2011, 16:32

bai, da cap de Ou e implicat in trafic cu stupefiante, ori cel putin suspectat, parca asa am inteles eu de la unu de pe la voi din Cluj!? Nu e o aroganta, e ceva la modul serios si n-am gasit nimic prin presa, deci exista ceva ori vorbeste asta aiurea!?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează