FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

UPDATE Zi decisivă la CFR Cluj » Dan Petrescu și Neluțu Varga discută azi rezilierea contractului! Contra așteaptă să semneze

Dan Petrescu și Neluțu Varga
Dan Petrescu și Neluțu Varga

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2022 08:10 / Actualizat marti, 20 septembrie 2022 10:58

Astăzi este o zi decisivă la CFR Cluj. Antrenorul Dan Petrescu și patronul Neluțu Varga se pun la masă să discute rezilierea contractului. În cazul plecării „Bursucului”, la Cluj va veni antrenor Cosmin Contra

UPDATE - Nelu Varga ar putea sista negocieriled upă cerința lui Cosmin Contra 

Negocierile dintre Cosmin Contra și Nelu Varga se desfășoară anevoios. Din informațiile obținute de GSP.ro, Contra a pus o condiție greu de îndeplinit pentru a semna contractul. Detalii AICI

Panduru anticipează șocul anului, după „ruptura” dintre CFR Cluj și Dan Petrescu: „Acum e momentul, se pupă totul perfect!”
FC Argeș - CFR Cluj 0-1
Panduru anticipează șocul anului, după „ruptura” dintre CFR Cluj și Dan Petrescu: „Acum e momentul, se pupă totul perfect!”

Știrea inițială - Zi decisivă la CFR Cluj

În cursul zilei de marți se va lua o decizie cu privire la viitorul lui Petrescu la CFR. După ce în ultimele zile între Varga și tehnician au existat mai multe reproșuri în presă, „ruptura” pare inevitabilă.

Dan Petrescu a susținut că nu e sprijinit de conducere după ce fanii i-au cerut demisia, iar Varga i-a răspuns dur tehnicianului. „Suntem pe minus cu zeci de milioane, nu cu două. Eu nu i-am redus lui bugetul, am redus greșelile pe care le-a făcut el. A adus jucători de proastă calitate, pe care îi plăteam cu 40-50.000 de euro pe lună. 

Despre asta vorbim, despre Chipciu, Alibec și mulți alții. Tot ce mi-a cerut i-am dat, n-are ce să-mi spună, că nu i-am făcut poftele. Să nu vină să-mi povestească faptul că el a jucat, dar arbitrii l-au furat. Asta e o vrăjeală”.

Singura problemă e clauza uriașă de reziliere a lui Petrescu

Singurul lucru care stă cel mai probabil între despărțirea dintre Dan Petrescu și campioana României este clauza uriașă de reziliere pe care tehnicianul o are. Dacă vrea să-l dea afară, CFR trebuie să plătească 400.000 de euro.

Petrescu ține cu dinții de această clauză și anunță: „Ce pot să zic? Sunt antrenorul lui CFR Cluj și mai am 2 ani de contract. Cum să renunț la clauză? Antrenorii dinaintea mea au renunțat? Ei trebuie să știe că dacă eu sunt antrenor, eu sunt antrenor. În toată lumea există contracte. Am un contract și merită respectat”

Neluţu Varga nici nu se gândește să achite această sumă: „La noi și când luam titlul era pagubă. Dacă dorește să plece, să renunțe la clauza pe care o are. Aștept campionatul și accederea în primăvara europeană!”

Cosmin Contra, pregătit să-i ia locul 

Neluţu Varga are pregătită și varianta de înlocuire în cazul în care Petrescu pleacă. Este vorba despre Cosmin Contra, fostul antrenor al lui Dinamo și al naționalei României. 

Sursele GSP.ro au confirmat informațiile apărute pe fanatik.ro: „Guriță” va fi noul antrenor al clujenilor. Apropiați ai tehnicianului spun că antrenorul are deja contractul pe masă, părțile s-au înțeles pe partea financiară și se mai negociază câteva clauze și detalii.

Contra ar reveni astfel în fotbalul românesc după 2 ani. În decembrie 2020, acesta o părăsea pe Dinamo. Tehnicianul este liber de contract după despărțirea din vară de Al Ittihad.

Citește și alte știri din Liga 1: 

După 74 de ani, Gigi Becali i-a readus pe loc de baraj » Atunci Steaua retrograda, dar era salvată de Federație
FCSB
După 74 de ani, Gigi Becali i-a readus pe loc de baraj » Atunci Steaua retrograda, dar era salvată de Federație
Dan Petrescu ține cu dinții de contractul cu CFR Cluj: „Cum să renunț la clauză?!” » Suma uriașă pe care trebuie să o achite Varga
FC Argeș - CFR Cluj 0-1
Dan Petrescu ține cu dinții de contractul cu CFR Cluj: „Cum să renunț la clauză?!” » Suma uriașă pe care trebuie să o achite Varga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  20 Septembrie 2022, 15:13

De ce sa fie dat afara? Are 2 meciuri in minus si este la 9 puncte de lider. Daca acele 2 meciuri le câștigă când se vor juca putem zice ca el este acum de fapt la 3 puncte de lider. A innebunit Varga de tot? Asa se pare. Sa se ia de mana cu Gentea de la Fc Arges si sa se interneze in acelasi salon.

adrian.7
adrian.7  •  20 Septembrie 2022, 15:03

Sursele a se citi *** Giovanni Becali...El a dat și știrea cu ”banii înainte”

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nicto
nicto  •  20 Septembrie 2022, 09:30

asta e transferul lui Gigi de campionat, nu alea de pe la Botosani si altele... numai sa-l tina baerele pe Dica..

Vezi toate comentariile (10)
Comentează