FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 4-1

Dan Petrescu, după 4-1 cu Dinamo: „Aș fi făcut 8 schimbări la pauză” + „Vine «tăierea capetelor», nu sunt de acord!”

Dan Petrescu +18   FOTO
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 martie 2022 20:15 / Actualizat duminica, 06 martie 2022 20:26

CFR Cluj - Dinamo 4-1. Dan Petrescu, antrenorul clujenilor, a analizat prestația echipei sale.

Dan Petrescu și-a criticat jucătorii pentru jocul din prima repriză, când au fost conduși de Dinamo până spre final și spune că ar fi schimbat 8 jucători la pauză.

Steliano Filip, eliminat în 5 minute, în CFR Cluj - Dinamo 4-1 » A urmat dezastrul pentru „câini”
CFR Cluj - Dinamo 4-1
Steliano Filip, eliminat în 5 minute, în CFR Cluj - Dinamo 4-1 » A urmat dezastrul pentru „câini”

„Am început meciul de la 0-1. Indiferent împotriva cui joci, când începi de la 0-1 e greu. Adversarul știe să se apere, blochează toate culoarele, stă în apărare și e normal să facă așa ceva. Ne-am făcut viața grea singuri. Asta înseamnă că nu am fost mental pregătiți de la început, cu toate că am avut atâtea ședințe cu ei, dar a fost timpul prea scurt după meciul cu Voluntari. 

Am avut noroc că am egalat înainte de pauză și au luat roșu, altfel era foarte greu. Singurul lucru pozitiv în prima repriză a fost golul lui Deac. Mă bucur că cei care au intrat au făcut-o foarte bine și au schimbat rezultatul. Am încercat să jucăm la fel ca la Voluntari, dar mi-am dat seama că nu era meciul potrivit. 

Cei care au ieșit nu au fost vinovați. În prima repriză toată echipa a fost sub nivel. Aș fi făcut 8 schimbări la pauză, dar nu am avut cum. Ar fi trebuit să-i schimb pe toți”, a declarat Dan Petrescu la Look Sport.

Dan Petrescu: „E posbil orice în play-off”

Tehnicianul ardelenilor a vorbit și despre play-off, acolo unde CFr va intra cu un avans de 7 puncte față de FCSB.

„La CFR, și când câștigi, și când faci egal sau pierzi, e presiune și o simți. E un club care s-a obișnuit cu victoriile. Avem 5 consecutive, dar din păcate pentru noi vine «tăierea capetelor», înjumătățirea, și trebuie să ne trezim la realitatea care vine.

Începe alt campionat și nu sunt de acord că se începe cu înjumătățirea. Dacă nu erau înjumătățiri, eram de acord să se joace play-off cât vor ei. A fost o diferență record în istoria fotbalului românesc, dar nu am câștigat nimic. Asta e problema fotbalului românesc. Vor veni 10 finale, e posibil orice în play-off”, a mai precizat Petrescu.

Este record de puncte în Liga 1. Ceea ce am făcut este fantastic, dar ținând cont că se înjumătățesc punctele vom avea mult de muncă până ne vom îndeplini obiectivul. Cred că dacă rămânea acest avans de puncte era foarte greu să ne mai ajungă cineva, dar se vor înjumătăți și nu e nimic câștigat de dinainte. Am mai jucat multe meciuri în play-off și știm că orice punct pierdut se va simți. Deocamdată nu am câștigat nimic. Va începe campionatul săptămâna viitoare.
-Ciprian Deac

FOTO / Cele mai tari imagini din CFR Cluj - Dinamo

+14 FOTO

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

UPDATE Programul lui Dinamo în play-out » Primul meci cu Rapid, iar soarta retrogradării se poate decide cu UTA

Un titular de la FCSB a apelat la tehnicile interzise de Gigi Becali în trecut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
gabortelevizor
gabortelevizor  •  07 Martie 2022, 11:05
Postat de babin pe 06 Martie 2022, 21:28

Asta se plange aproape la fel de mult ca Lucescu, de orice - arbitri, teren, spectatori, minge, adversari, vreme, curs valutar, tramvaie, echipament, hartie igienica. Totul e impotriva lor, e o conspiratie mondiala.

mda...doi antrenori minusculi..faţă de baştanii din liga 1...

trink
trink  •  06 Martie 2022, 23:28
Postat de babin pe 06 Martie 2022, 21:28

Asta se plange aproape la fel de mult ca Lucescu, de orice - arbitri, teren, spectatori, minge, adversari, vreme, curs valutar, tramvaie, echipament, hartie igienica. Totul e impotriva lor, e o conspiratie mondiala.

corect!

creeperno115
creeperno115  •  06 Martie 2022, 22:36

A batut fcsb

Vezi toate comentariile (9)
Comentează