FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

CFR - FCSB 1-1 // EXCLUSIV Surpriză mare: ar putea reveni mult mai repede pe gazon: "Doctorul mi-a spus că n-a văzut așa ceva"

Revenirea lui Deac se va produce mult mai devreme decât se așteptau doctorii // FOTO: Cristi Preda
Revenirea lui Deac se va produce mult mai devreme decât se așteptau doctorii // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 17 septembrie 2018 08:38

CFR Cluj nu s-a putut baza nici la derby-ul cu FCSB, încheiat 1-1, pe Ciprian Deac (32 de ani). La o lună și jumătate după accidentarea suferită în returul cu Malmö din preliminarile Ligii Campionilor, 1-1, mijlocașul este aproape de revenirea pe gazon.

Decarul campioanei se simte tot mai bine, efectuând deja antrenamente individuale, urmând ca din această săptămână să se alăture programului echipei.

Deși inițial a fost diagnosticat cu entorsă la genunchiul stâng, iar Iuliu Mureșan declara că va lipsi doar circa două săptămâni, accidentarea acestuia s-a dovedit a fi mult mai gravă, mijlocașul având din nou probleme la nivelul ligamentelor.

"Doctorul s-a mirat că revin atât de repede, într-o lună și jumătate. A zis că n-a văzut așa ceva, să se refacă ligamentele în doar patru săptămâni", i-a spus Deac unui apropiat, la finalul meciului cu FCSB de duminică seara. 

Cu toate acestea, recuperarea lui Deac a decurs excelent, mai ales că echipa medicală se aștepta ca acesta să fie apt de joc abia spre sfârșitul lunii octombrie, la trei luni de la lovitura suferită în Suedia.

Revine etapa viitoare?

Conform surselor GSP.ro, mijlocașul acuză încă mici înțepături la genunchi la contactul cu balonul, un lucru firesc însă după o pauză atât de lungă și până când genunchiul se va obișnui din nou cu șocul unui șut violent.

În funcție de randamentul oferit la antrenamente, Deac ar putea fi inclus în lotul lui Conceicao pentru meciul din deplasare cu Hermannstadt, de etapa viitoare.

Reamintim că, în perioada august 2012-martie 2015, internaționalul român a suferit nu mai puțin de trei accidentări serioase, toate la genunchiul drept, fiind aproape la un moment dat chiar de a pune capăt carierei.

Vezi și:  EXCLUSIV A paralizat! Reacția fotbalistului de la FCSB care a fost criticat dur de Becali: "Hai, lasă asta, tu fă-ți treaba și joacă"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează