FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu, apărat după eșecul cu FCSB: „Nu poţi să-l schimbi, trebuie să-i acorzi încredere maximă”

Dan Petrescu
Foto: Imago
Dan Petrescu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 19 aprilie 2022 20:22 / Actualizat marti, 19 aprilie 2022 20:37

Deși a fost criticat după eșecul cu FCSB pentru maniera în care a pregătit meciul, Dan Petrescu are parte și de spijin. Ioan Ovidiu Sabău, fost coleg cu „Bursucul” în „Generația de Aur”, este de părere că antrenorul ardelenilor trebuie să aibă în continuare susținerea necondiționată a conducerii.

Eșecul cu roș-albaștrii l-a înfuriat pe patronul echipei, Neluțu Varga, care i-a amenințat pe Petrescu și restul colaboratorilor că-i va da afară în cazul în care clujenii pierd titlul. Ioan Ovidiu Sabău îl sfătuiește pe Varga să aibă în continuare încredere în tehnician.

Nelu Varga, nervi și amenințări după înfrângerea cu FCSB: „Vă dau afară pe toți!” » De ce a sunat pe bancă în timpul meciului
CFR CLUJ - FCSB 0-1
Nelu Varga, nervi și amenințări după înfrângerea cu FCSB: „Vă dau afară pe toți!” » De ce a sunat pe bancă în timpul meciului

Ioan Ovidiu Sabău: „Nu poţi să-l schimbi, nu ai cum!”

„Se pot spune multe când pierzi la Craiova şi cu FCSB, ceea ce nu s-a mai întâmplat. CFR era o echipă greu de învins, agresivă, motivată, care nu te lăsa să joci şi nu-ţi dădea spaţii. Sunt momente grele, oamenii care se pricep la fotbal ar trebui să ştie să gestioneze astfel de momente. Nu se poate schimba nimic. Ce să schimbi? Antrenorul? 

Nu poţi să-l schimbi, nu ai cum! Trebuie să plăteşti o anumită clauză. În cinci etape să schimbi, să vină altcineva...Şi pe cine găseşti? Sunt momente în care cei care sunt lângă Dan Petrescu trebuie să-i acorde încredere maximă. Chiar dacă nu au încredere! 

Dan Petrescu nu trebuie să simtă lipsa încrederii. Nici jucătorii, publicul şi adversarii care au rămas. Dacă simt că eşti slab, nepregătit, joacă cu alt moral. Când adversarului nu-i mai e frică de tine, abordezi altfel meciurile”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău potrivit primasport.

Acolo se întâmplă ceva. Poate jucătorii sunt uzaţi mental şi fizic. Poate unii jucători nu dau maximum, nu sunt mulţumiţi pentru că joacă mai puţin. În lot s-a investit cel mai mult, se aude că sunt probleme de ordin financiar. Conducerea e nemulţumită, vrea să câştige titlul şi să meargă în cupele europene
-Ioan Ovidiu Sabău, fost internațional

VIDEO Daniel Pancu surprinde: „CFR a avut atitudinea potrivită în meciul cu FCSB”

Citește alte știri din Liga 1:

Nicolae Badea a notificat Dinamo: „Prejudiciul e de 1 milion de euro!”
DINAMO
Nicolae Badea a notificat Dinamo: „Prejudiciul e de 1 milion de euro!”
CFR Cluj, tabloul eșecului » De ce echipa lui Petrescu a pierdut derby-ul cu FCSB
CFR CLUJ - FCSB 0-1
CFR Cluj, tabloul eșecului » De ce echipa lui Petrescu a pierdut derby-ul cu FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează