FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - HERMANNSTADT 1-1

CFR - HERMANNSTADT 1-1 // Daniel Tătar, marcatorul sibienilor, declarații spumoase la zona mixtă: „Vând și bilete la stadion dacă e nevoie!” / „Play-off? E numele unei cafenele lângă stadionul nostru”

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2019 22:12

Daniel Tătar (31 de ani) a marcat un gol fabulos din lovitură liberă în partida cu CFR Cluj, terminată la egalitate de Hermannstadt în Gruia, 1-1. Jucătorul s-a ținut de glume la zona mixtă, dar a și oferit câteva declarații interesante. 

„Căbuz a fost omul meciului. Ne-am pregătit de la începutul lunii ianuarie special pentru acest meci. Le dedic golul mamei și surorii mele. Am fost o echipă norocoasă azi, tocmai de asta cred că CFR va fi campioană la vară.

Am început cu acest club de la Liga a 4-a, munca a început să dea roade și iată că avem rezultate. Dacă acest club va avea nevoie de mine să vând bilete la stadion, voi face și asta. Mergem acum la București să ne luptăm cu FCSB. Vrem un rezultat bun, avem nevoie.

Avem exemplul Volei Alba Blaj, cel puțin eu pe ea o am ca exemplu. Anul trecut a luat locul 2 în Liga Campionilor la Volei din postura de outsider”, a zis Daniel Tătar la LookTV. 

...despre playoff: „Avem o cafenea lângă stadion care se numește play-off. Nu ne gândim la asta, suntem departe deocamdată. Dar dacă se va întâmpla să ajungem și vom juca în play-off, normal că nu ne vom da la o parte”. 

CITEȘTE ȘI:

VIDEO ȘOC ÎN GRUIA! CFR, doar egal pe teren propriu cu Hermannstadt, 1-1! Căbuz, evoluție de excepție în fața campioanei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
kordell
kordell  •  02 Februarie 2019, 23:50

Fituica de ambalat peste incearca sa atraga cititorii cu titluri gen tabloid !

tinn
tinn  •  02 Februarie 2019, 23:19

excelent meci, bravo baieti, nici cu arbitrii nu v-au putut bate

Vezi toate comentariile (2)
Comentează