FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

CFR îşi pierde căpitanul după 7 ani la Cluj » Cadu a primit ofertă din străinătate

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 decembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 20 decembrie 2013 12:27

CFR Cluj nu se află într-o situaţie prea confortabilă după  prima parte a sezonului, iar în ultima etapă din campionat a mai suferit o înfrîngere ruşinoasă, 0-1 cu ACS Poli Timişoara.

În aceste condiţii, mai mulţi oameni importanţi ar putea pleca de la echipă, iar unul dintre ei este şi căpitanul Ricardo Cadu. Portughezul a primit o ofertă importantă din Ucraina şi ar putea accepta în această iarnă. Hoverla Ujgorod, echipa lui Niculae, Cociş, Oros şi Dandea, este interesată de serviciile fundaşului central, conform stiridesport.ro.

Arpad Paszkany ar dori să-l vîndă pe Cadu, mai ales că are un salariu foarte mare pentru Liga 1, 30.000 de euro lunar.

Portughezul mai are o înţelegere cu ardelenii pînă în vara lui 2015.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (44)
plischi
plischi  •  21 Decembrie 2013, 07:17

ukraina? brrrrrrrrrrr!

haideusicfr
haideusicfr  •  20 Decembrie 2013, 23:10

Cadu este cel mai titrat jucator *roman* .Are trei campionate, inca vreo trei cupe si o supercupa (daca nu ma insel). Este un jucator serios ,un profesionist adevarat,a carui cariera profesionista in Romania se confunda cu istoria recenta a CFR-ului. Probabil criza financiara a lovit si CFR-ul care trebuie sa traiasca din ceva.Cum toata lumea *trage* cu Steaua ,drumul la titluri (si la bani ) i-a fost blocat. Trebuie sa vanda ce are mai bun ,ca sa poata trai.Nu-i nimica,bravo Cadu ,ramai in istoria Ligii 1 ca un superjucator!

haideusicfr
haideusicfr  •  20 Decembrie 2013, 23:02
Postat de vasilescugeo pe 20 Decembrie 2013, 17:04

las ca pana da nucleara in ungaria, noi romanii ne nimicim incet incet intre noi si raman numai rromani pe plaiurile astea...ca doar asai romanul , nu se uita ce are in propria curte, el se uita sa moara capra vecinului, uite asa ingropat fc arges , poli timisoara, u craiova, acu incepe cu cfr, ca la sfarsitul zilei tot steaua si dinamo sa foe cele mai tari din tara, da nah, asa e in romania, locurile 1 si doi au fost atribuite celor doua prin constitutie si noi nu vrem sa incalcam constitutia, nui asa?

Pai din tara *noastra* au plecat rand dupa rand evreii,nemtii ..si acum (ar fi *bine* ) ungurii?

Vezi toate comentariile (44)
Comentează