FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - CFR CLUJ, LUNI, 20:30, PE DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO.

CFR-iştii nu cred că despărţirea de Bastos şi de Sougou i-a afectat: "Calitatea grupului rămîne aceeaşi"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 24 februarie 2013 16:08

Nicolas Godemeche, mijlocaşul celor de la CFR Cluj, nu crede că forţa ardelenilor a slăbit după plecarile lui Rafael Bastos (Al Nassr) şi Modou Sougou (Olympique Marseille).

"Este adevărat că sînt jucători precum Bastos şi Sougou care au plecat, dar cred că pînă la urmă calitatea grupului rămîne aceeaşi. Fie că vorbim de începutul sezonului sau de momentul de faţă, cei care joacă ştiu că în spate sînt jucători care muncesc pentru a le lua locul. Concurenţa este acerbă şi asta face grupul să avanseze", a spus Nicolas Godemeche la DolceSport.

FC Vaslui - CFR Cluj va avea loc luni, de la ora 20:30, pe DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
mandpv964
mandpv964  •  25 Februarie 2013, 01:01
Postat de haideusicfr pe 24 Februarie 2013, 17:43

PragmaticulPaskany a *realizat * ca ce=i in mana nu=i minciuna.Asta e realitatea. Daca ar fi castigat cu Inter (lucru putin probabil) ar fi incasat 100 mii euro.Peste (si peste!!_ ) primele de joc promise.Daca CFR se califica in Ch League ar fi castigat 3,5 milioane euroN=a fost sa fie..Anul acesta.Cu cei doi superjucatori Bastos si Sougou CFr a pus mana pe vreo 6 milioane euro. Ambitia celor ramasi nu a fost suficienta sa treaca de Inter. Visul bucurestenilor de a castiga (si ei!!) campionatul dupa 10 ani de dominatie a *provinciei* se apropie de realitate. In Yugoslavia au murit aproape 10 mii de oameni sa scape de *directorii* ( smecherii !!) sarbi.La noi ..mai dureaza .

Ce destept esti,ma mir ca nu-ti explodeaza tartacuta.

cfrclujole
cfrclujole  •  24 Februarie 2013, 19:58
Postat de cfr_atlanta pe 24 Februarie 2013, 19:43

Diferenta e ca noi nu am tratat serios dubla asta. Era timp din belsug si bani( cel putin asa cred) sa se aduca un mijlocas bun si un atacant bun.

Sa vedem cum ne descurcam in campionat cu noii veniti plus cei care revin dupa accidentari. Cupele europene sunt istorie de acum! Eu, unul, sunt multumit de felul in care ne-am descurcat in sezonul asta.

cfr_atlanta
cfr_atlanta  •  24 Februarie 2013, 19:43
Postat de cfrclujole pe 24 Februarie 2013, 19:25

In 180 de minute, italienii au tras de 8 ori pe poarta, noi de 5 ori. Ei au marcat de 5 ori iar noi zero. Cam asta e diferenta si anume: eficacitate!

Diferenta e ca noi nu am tratat serios dubla asta. Era timp din belsug si bani( cel putin asa cred) sa se aduca un mijlocas bun si un atacant bun.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează