FOTBAL  »  Superliga  »  CFR-VASLUI, LUNI, 21:30, DIGISPORT1, RADIO GSP, LIVETEXT GSP.RO

CFR nu-l uită pe Porumboiu ;) » Paszkany: "Robert Dumitru a fluierat într-o singură direcţie"

Arpad Paszkany se află într-un război mediatic cu Adrian Porumboiu. Luni avem meciul direct CFR-Vaslui
Arpad Paszkany se află într-un război mediatic cu Adrian Porumboiu. Luni avem meciul direct CFR-Vaslui

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 14 septembrie 2011 10:46

După Cristi Borcea, ceferiştii clujeni cer şi ei excluderea lui Robert Dumitru din arbitraj, după înfrîngerea suferită de Dinamo la Vaslui.

Oficialii "cîinilor roşii" şi-au găsit un susţinător în persoana lui Arpad Paszkany. Patronul clujenilor e tranşant. "Mi-e frică mai mult de arbitraj decît de Vaslui", a spus Paszkany, cu 6 zile înaintea disputei din runda a şaptea, dintre CFR şi gruparea lui Adrian Porumboiu, Sporting Vaslui.

Omul de afaceri clujean spune că declaraţia sa nu vine ca o ripostă la acuzaţiile de blat lansate de finanţatorul moldovenilor înainte de Oţelul-CFR, scor 0-4. "Mie mi s-a părut că s-a arbitrat într-o singură direcţie la Vaslui. Mi-au întărit convingerea şi oameni neutri, pasionaţi pur şi simplu de fotbal. Amintiţi-vă meciul nostru cu Timişoara din returul stagiunii trecute! S-au făcut greşeli mari împotriva noastră, dar nu am comentat atunci deşi înfrîngerea aceea ne-a dinamitat încrederea că putem salva un sezon prost. Cred că e posibil să apară greşeli, cum a fost atunci, dar parcă la Vaslui putem vorbi de cu totul altceva. Trebuie renunţat la astfel de oameni. Sper să văd un arbitraj corect la CFR - Vaslui!", a spus Paszkany.

Victoria categorică de la Galaţi, 4-0, l-a bucurat pe patronul CFR-ului, dar nu l-a entuziasmat. "Sîntem la 60 la sută din potenţial. Echipa aceasta poate creşte ca exprimare în joc. Vorbim de cel mai bun lot din istoria recentă a CFR-ului", a afirmat
Arpad Paszkany.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
voicu_p
voicu_p  •  15 Septembrie 2011, 16:13

afara cu avrram si robert dumitru,oamenii lui porumb imparat

double07
double07  •  14 Septembrie 2011, 23:29
Postat de infos pe 14 Septembrie 2011, 20:19

tie chiar ca nu-ti mai raspund maimutoiule...:-))

Pai nu ai ce sa raspunzi fiindca e adevarat mamaligarule!:))

infos
infos  •  14 Septembrie 2011, 20:19
Postat de double07 pe 14 Septembrie 2011, 15:21

parca la inceputul campionatului nu erai atat de tare in clanta! Ba chiar mi te plangeai ca va trebuie ba un atacant, ba un mijlocas....mai tii minte? acum s-a umflat mamaliga in tine? apropo, in grupele Champions League voi nu veti ajunge in vecii vecilor asa ca pana sa-ti dai tu cu parerea de Steaua, CFR , Otelul sau Urziceni, apuca-te sa le lingi ghetele! Spor sa ai !

tie chiar ca nu-ti mai raspund maimutoiule...:-))

Vezi toate comentariile (37)
Comentează