FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR nu se oprește din transferuri! Clujenii dau o superlovitură rivalei FCSB

Articol de - Publicat duminica, 12 noiembrie 2017 12:18

Dorit cu insistență de FCSB, mijlocașul Sebastian Mailat, 19 ani, a ajuns la CFR Cluj, rivala steliștilor.

UPDATE 12:30

Mailat a fost prezentat pe site-ul celor de la CFR Cluj și a dat primele declarații: "Sunt fericit și mândru că am ajuns la un club precum este CFR Cluj. Vreau să muncesc mult pentru a face performanță cu această echipă. Am ales CFR pentru proiectul ambițios care este aici, dar și pentru faptul că voi avea ocazia să fiu antrenat de Dan Petrescu", a spus Mailat.

Potrivit surselor GSP.RO, agentul jucătorului a mers în Ardeal pentru a discuta cu oficialii CFR-ului, iar părțile au ajuns la un acord. Jucătorul devenit liber de contract săptămâna trecută a semnat cu echipa lui Dan Petrescu.

"A semnat cu CFR. Am ales ce era mai bine pentru jucător", a spus Sorin Drapanotis, impresarul lui Mailat, pentru GSP.RO.

Mijlocașul crescut de ACS Poli a avut mai multe oferte din Polonia, dar nu a ajuns la un acord și va rămâne în Liga 1. Mailat a jucat 12 meciuri în acest sezon, pentru Poli, dar a devenit liber de contract după ce nu a fost plătit timp de 3 luni.

250.000 €este cota lui Mailat, potrivit transfermarkt.de

Recent, CFR Cluj a ajuns la un acord cu Dinamo pentru Valentin Costache, jucător care a fost dorit și de FCSB, și vrea să îl aducă și pe Adam Nemec, atacantul lui Dinamo aflat și el pe lista lui Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (56)
haideusicfr
haideusicfr  •  12 Noiembrie 2017, 17:36

Domnilor ziaristi puneti si poza cu dr Muresan si fotbalistul .In cazul in care stirea nu e crezuta.

haideusicfr
haideusicfr  •  12 Noiembrie 2017, 17:34
Postat de hodoni pe 12 Noiembrie 2017, 17:00

Stire neadevarata...Poli a dat la TAS , acum se va astepta , mai ales ca Mailat mai are 2 ani contract cu Poli , avem dovezi cand federatia l-a dat ca liber de contract , Poli deja a platit datoria fatza de el , asa ca Mailat va ramane la Poli .

Pana una alta e in tricoul CFR-ului.

10202925648180625
Eugen Qy  •  12 Noiembrie 2017, 17:20
Postat de bigd pe 12 Noiembrie 2017, 13:05

Dupa ce inveti sa scri/scrii (alege varianta corecta) poti sa *** nestingherit pe aici. Paste fericit! Sau era Craciun fericit?

Ce vezi incorect, la faptul ca oltenii își vor fii pe locul al 2 lea, așa cum bine a scris Doru Munteanu ?

Vezi toate comentariile (56)
Comentează