FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Afacere de succes pentru CFR Cluj! Jucătorul vândut în vară la Cagliari continuă să umple conturile ardelenilor

Simone Scuffet, Sursa / Twitter Cagliari
Simone Scuffet, Sursa / Twitter Cagliari

Articol de - Publicat luni, 08 ianuarie 2024 18:53 / Actualizat luni, 08 ianuarie 2024 19:40

Simone Scuffet, 27 de ani, a fost vândut de CFR Cluj la Cagliari în vara anului trecut pentru 2 milioane de euro, însă portarul le va mai aduce o sumă importantă în cont ardelenilor.

Italianul a lăsat o figură frumoasă în România, deși a apărat un singur sezon poarta clujenilor și a prins un transfer important în Serie A.

Franz Beckenbauer a încetat din viață la vârsta de 78 de ani: „A murit în somn, înconjurat de familia sa”
LEGENDĂ
Franz Beckenbauer a încetat din viață la vârsta de 78 de ani: „A murit în somn, înconjurat de familia sa”

CFR Cluj încasează încă 200.000 de euro după transferul lui Scuffet

Portarul a început ca rezervă în acest sezon de Serie A sub comanda lui Claudio Ranieri și a fost titularizat în etapa cu numărul 8, într-un meci cu AS Roma, încheiat cu victoria trupei lui Mourinho, scor 4-1.

De atunci, a fost titular în toate meciurile din campionat, fiind trecut pe banca de rezervă doar în meciurile cu Udinese și AC Milan, din Cupa Italiei.

Scuffet a ajuns la 12 meciuri în acest sezon pentru Cagliari, formație care se află pe locul 17 în Serie A, cu 15 puncte acumulate după 19 partide disputate.

Astfel, CFR Cluj primește încă 200.000 de euro pentru că jucătorul a depășit 10 partide jucate în Serie A, conform ProSport. Clauza a fost setată în momentul în care portarul a fost vândut de clujeni.

CFR primește încă un bonus dacă trupa lui Scuffet evită retrogradarea

În cazul în care Cagliari, formație nou promovată, se va salva de la retrogradare, atunci clujenii vor mai încasa o sumă importantă. Astfel, CFR Cluj ar putea primi încă un milion de euro pe lângă cei 2 milioane primiți în vară.

Goalkeeperul de 27 de ani avea un CV impresionant în momentul în care a venit în Gruia. Udinese, Kasimpasa, Spezia sau APOEL erau câteva dintre echipele la care evoluase de-a lungul carierei.

Scuffet a revenit în Serie A după doi ani. Pleca de la Udinese în 2021, la APOEL Nicosia. În Italia, a mai evoluat pentru Como și Spezia. Pentru CFR a jucat 49 de meciuri și a impresionat în special în cupele europene, unde a contribuit din plin la calificarea ardelenilor în primăvara din Conference League.

VIDEO Mihăiță Pleșan, după venirea lui El Kaddouri la CFR Cluj: „Eu nu aș lua un asemenea jucător”

Citește și:

Andrei Nicolescu a făcut anunțul așteptat de fanii lui Dinamo: „Sunt jucători de top, așa cum își dorește Mister!”

Gigi Becali, noi declarații în războiul cu CSA Steaua: „O escrocherie, o înșelăciune a statului român!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Delia29
Delia29  •  10 Ianuarie 2024, 12:07

Pe langa ca a fost un portar bun, continua sa aduca bani in vistieria clubului si l-a si format pe Sava. De altfel, Sava a recunoscut ca multe lucruri le-a invatat de la Scuffet.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează