FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - VIITORUL 0-1

CFR - VIITORUL 0-1 // EXCLUSIV Sexgate în Gruia » Damjan Djokovici a fost prins în cameră cu o femeie în noaptea dinaintea Supercupei, iar Dan Petrescu l-a exclus cu Astana!

Damjan Djokovici
Damjan Djokovici

Articol de - Publicat joi, 11 iulie 2019 00:00

Surse din Gruia susțin că înainte de meciul CFR Cluj - Viitorul, din Supercupă, mijlocașul croat Damjan Djokovici ar fi fost surprins cu o femeie în camera de hotel, acesta fiind motivul pentru care a fost lăsat în tribune cu Astana.

Unul dintre cei mai importanți jucători ai campioanei, mijlocașul Damjan Djokovici a fost, alături de Țucudean, printre marii absenți ai formației din Gruia în partida tur cu FC Astana, pierdută cu 0-1. Oficialii clubului ardelean au explicat că fotbalistul ar fi simțit o problemă musculară la antrenamentul oficial din Kazahstan, acesta fiind motivul pentru care croatul de 29 de an n-a prins nici un loc de rezervă și a urmărit partida din primul tur preliminar Champions League din tribune.

Surprins de un șef

Surse autorizate susțin că motivul absenței de pe teren a lui Djokovici ar fi fost cu totul altul. Și că ar fi legat de un incident petrecut în noaptea dinaintea meciului de Supercupă cu Viitorul, de la Ploiești.

CFR a ajuns la București vineri seară. Ardelenii s-au cazat la "Ramada", hotelul lui Copos. Djokovici era coleg de cameră cu noul fundaș dreapta, Mateo Susici.

Noaptea, unul dintre conducătorii grupării din Gruia l-ar fi surprins într-o altă cameră pe Damjan Djokovici, împreună cu o femeie. Dan Petrescu nu a știut nimic până după partida pierdută cu Viitorul, în care Djokovici a fost titular și integralist.

Ulterior, tehnicianul a fost informat despre cele petrecute și, normal, a luat foc. Cum CFR urma să plece chiar a doua zi spre Kazahstan, nu s-a mai luat nicio măsură disciplinară împotriva jucătorului, care a avut un program normal, același cu restul coechipierilor săi. A făcut chiar și antrenamentul oficial de pe terenul sintetic al Astanei, dar, ca pedeapsă, "Bursucul" a decis să îl scoată din lot și să-l lase în tribune. Ieri seară, Djokovici s-a prezentat la antrenamentul de la ora 19:00, jucătorii având liber toată ziua, ei revenind din Kazahstan în jurul orei 5:00 dimineața.
Fotbalistul nu a vrut să comenteze informațiile GSP, spunând doar, foarte scurt, că "nu e adevărat, totul este doar o invenție".

Djokovici a venit prima oară la Cluj în 2013, împrumutat un sezon de la Bologna. Apoi, în 2017, a fost transferat definitiv, iar în această vară și-a prelungit acordul cu "feroviarii" până în 2022

"Nu este nimic adevărat din această poveste. Nu știu de unde tot scoateți aceste lucruri"
Marian Băgăcean, președinte CA la CFR

"Damjan e un jucător foarte bun și nu e însurat. Nimeni nu poate să-i reproșeze nimic. Ar fi trebuit doar să găsească și el alt moment"
Sursă GSP

83e meciuri a adunat Djokovici în Liga 1, în trei sezoane, în care a marcat de 10 ori

3trofee are Djokovici cu CFR: două titluri de campion și o Supercupă a României

Zborul de întoarcere, cu peripeții

CFR a avut parte de un zbor mai lung la întoarcerea din Kazahstan decât fusese programat, chiar dacă a închiriat un charter, care urma să facă drumul până la Cluj fără escală. Din cauza curenților și a vântului potrivnici, s-a consumat mai mult combustibil decât era prevăzut, astfel că a fost nevoie de o escală la Istanbul, de 45 de minute, pentru realimentare. Astfel, drumul a durat în total aproape 7 ore.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
luisharcsa
luisharcsa  •  11 Iulie 2019, 11:58
Postat de poli_4_ever pe 11 Iulie 2019, 11:31

:))) Dar si mai comic e cand aud (citesc) de „sursele Gazetei”. Pai, fituica asta de impachetat peste are doar doua surse: *** si mm, adica ce posteaza mm pe facebook. In rest Dumnezeu cu mila, doar cate o barfa si ce mai apuca sa mai traduca din ziarele de afara, cu mentiunea ca impachetatorii de peste nu cunosc nicio limba si le traduc pe toate cu google translate, asa ca iese ce iese :)))))

In cazul de fata, poate fi si Daniel.Stanciu "pretenul" vostru. Acum ca a fost dat afara,mai arunca cate o soparla pe piata, asa,di prietenie.

poli_4_ever
poli_4_ever  •  11 Iulie 2019, 11:31
Postat de cluj_cluj pe 11 Iulie 2019, 10:29

Sexgate in dealul gruia de la astana?

:))) Dar si mai comic e cand aud (citesc) de „sursele Gazetei”. Pai, fituica asta de impachetat peste are doar doua surse: *** si mm, adica ce posteaza mm pe facebook. In rest Dumnezeu cu mila, doar cate o barfa si ce mai apuca sa mai traduca din ziarele de afara, cu mentiunea ca impachetatorii de peste nu cunosc nicio limba si le traduc pe toate cu google translate, asa ca iese ce iese :)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

520143398153430
Pavel Radu  •  11 Iulie 2019, 10:31

Eu nu -l cred pe Dan Petrescu asa *** incat sa sacrifice o calificare în UCL, pedepsindu-l pe unul dintre cei mai buni jucători ai săi pentru ca nu stiu în ce noapte ,nu stiu cu cine, l-a găsit un nu stiu cine ,intr- o altă cameră.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează