FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 2-5

Charalambous a venit vesel la interviuri, dar o întrebare l-a făcut să își iasă din fire: „Ce e asta?! Am obosit!”

FCSB a făcut scor în deplasarea cu Sepsi, scor 5-2. Elias Charalambous (42 de ani), antrenorul vicecampioanei, a început discursul într-o notă veselă, dar a plecat nervos din fața jurnaliștilor. +17   FOTO
FCSB a făcut scor în deplasarea cu Sepsi, scor 5-2. Elias Charalambous (42 de ani), antrenorul vicecampioanei, a început discursul într-o notă veselă, dar a plecat nervos din fața jurnaliștilor.

Articol de - Publicat duminica, 24 septembrie 2023 23:35 / Actualizat duminica, 24 septembrie 2023 23:48

FCSB a făcut scor în deplasarea cu Sepsi, scor 5-2. Elias Charalambous (42 de ani), antrenorul vicecampioanei, a început discursul într-o notă veselă, dar a plecat nervos din fața jurnaliștilor. 

Basarab Panduru a numit omul meciului din Sepsi - FCSB 2-5: „Ce bine joacă!”
Sepsi - FCSB 2-5
Basarab Panduru a numit omul meciului din Sepsi - FCSB 2-5: „Ce bine joacă!”

Elias Charalambous, după Sepsi - FCSB 2-5

„Vreau să îmi felicit încă o dată jucătorii pentru cele 3 puncte și pentru o victorie mare. Nu știu dacă ne așteptam să începem atât de bine meciul. A fost un lucru bun, am marcat rapid două goluri. Nu va fi ușor în continuare, avem multe meciuri de jucat. Acum mă bucur pentru elevii mei. Sărbătorim în această seară, apoi capetele jos și continuăm.

Mereu am spus că mulți jucători defensivi de la noi pot marca goluri. Olaru nu a înscris atât de mult sezonul trecut, știam că va începe. Muncește din greu, mă bucur că avem mulți fotbaliști care înscriu. Sincer, toate golurile de astăzi au fost frumoase. Nu îl pot alege pe cel mai frumos.

Pentru mine e plăcut să avem meciuri dese, sunt mai bune decât antrenamentele. Mi-ar plăcea să câștigăm tot, nu contează cum”, a spus Elias Charalambous la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și de Prima Sport. 

Antrenorul celor de la FCSB a lăudat prestația lui Mihai Lixandru, folosit fundaș central la Sf. Gheorghe: „Sunt foarte fericit pentru el. Ca întotdeauna, când fotbaliștii nu au minute, sunt dezamăgiți. El nu e așa. Muncește din prima zi de când l-am cunoscut într-un mod fantastic, e un profesionist. Sunt persoana care crede că atunci când cineva muncește și e profesionist, e răsplătit. Lix a fost fantastic azi!”. 

Întrebarea care l-a enervat pe Charalambous

În finalul interviului, Charalambous s-a enervat în momentul în care a fost întrebat cine e principalul antrenor, el sau Pintilii: „Am o relație perfectă cu Pintilii. Nu știu de ce oamenii spun altceva. Sunt obosit de aceste discuții. 

Ce întrebare e asta?! Poți veni la antrenament și să vezi ce se întâmplă. Tot staff-ul pregătește, suntem o echipă. Nu mă simt eu șeful. Au tot fost zvonuri de când am venit. Dacă nu există probleme mai mari de discutat, discutăm și despre asta...”.

VIDEO CU GOLUL. Darius Olaru, execuție superbă cu piciorul stâng pentru 0-2 în Sepsi - FCSB

Citește și alte știri din Superligă: 

Gabi Iancu, îngrozit de accidentarea din Petrolul - Hermannstadt: „Mi s-a făcut rău”

Cristiano Bergodi, în dubii înaintea ciocnirii cu CFR Cluj: „Nu știm la ce să ne așteptăm”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (24)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  25 Septembrie 2023, 16:12
Postat de steauaefcsb pe 25 Septembrie 2023, 12:16

Alta grija n-au fraierii,decat sa se intrebe toata ziua cine antreneaza la Fc Fcsb!

Amice, poate ii lămurești tu ca Gigi Valiza taie și spanzura, ca să nu se mai întrebe nimeni. Te bagi?

steauaefcsb
steauaefcsb  •  25 Septembrie 2023, 12:16

Alta grija n-au fraierii,decat sa se intrebe toata ziua cine antreneaza la Fc Fcsb!

batranu.cismigiu
batranu.cismigiu  •  25 Septembrie 2023, 11:51

Normal ca "oboseste", cand nu stie nimic. Daca Neubert si Pintilii sunt la butoane, uneltele unui sa nu mai spun ce..

Vezi toate comentariile (24)
Comentează