LIGA 1  ·  TRANSFER

Cheltuieli pe final

Articol de - Publicat vineri, 22 februarie 2008 00:00

Rapid plăteşte 1,25 milioane de euro pe Joao Paulo. Matos costă doar 90.000

Giuleştenii scot din buzunar cea mai mare sumă pentru achiziţiile din iarna aceasta cu doar două zile înainte de primul meci, cel cu U Cluj. Portughezii Vasco Matos şi Joao Paulo îi costă în total 1,34 milioane de euro pe rapidişti, grosul sumei fiind plătit pentru atacantul de la Leiria. Clauza de reziliere a lui Paulo era cifrată la 1,35 milioane, dar clubul de pe ultimul loc din Portugalia a mai scăzut 100.000 de euro din pretenţii. Cei de la Leiria s-au grăbit să-şi vîndă golgeterul după ce au ajuns într-o situaţie disperată, cu doar 8 puncte în 19 etape şi au rămas doar cu şanse matematice de salvare de la retrogradare.

Pentru Matos, alb-vişiniii scot din buzunar doar 90.000 de euro. Explicaţia? Mijlocaşul dreapta e în ultimele şase luni de contract cu Beira Mar şi gruparea din eşalonul secund portughez risca să-l piardă gratis în vară. "M-au înţeles şi preşedintele, şi antrenorul. Rapid reprezintă o şansă mare de tot pentru cariera mea şi nu puteam s-o ratez!", a spus Vasco în presa din Portugalia.

8 goluri a marcat Joao Paulo pentru Leiria, din totalul de 14 ale echipei
2,59 milioane de euro a plătit Rapid pe transferuri iarna aceasta. Despotovici a costat 1,25 milioane euro, iar Leonard şi Pancu au venit gratisO româncă din Spania a fost obligată de soțul și socrii ei să se prostitueze. Îngrozitor ce îi făceau dacă nu aducea zilnic 300 de euro
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Magdalena Frech
Digi 1
21:00 Snooker
Semifinale CM Snooker
Eurosport
22:00 Champions League
Barcelona - Bayern Munchen
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1