FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Chemat la Ploiești » Capră vrea să-i vîndă Petrolul lui Becali: "Îi dau echipa imediat"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 septembrie 2015 11:36

Gigi Becali a anunțat că vrea să dea formația roș-albastră Armatei și să continue în lumea fotbalului la cîrma Petrolului.

Patronul "lupilor", Dan Capră, a declarat că-l așteaptă pe șeful Stelei cu brațele deschise și că e deschis la negocieri.

"Da, cum să nu, se face. Îl aştept cu braţele deschise. I-o dau imediat, toată, o parte, cît vrea el. Dacă vine la Petrolul sînt convins că va face treabă bună. Eu am încercat să fac cît am putut, dar nu am fost lăsat. Poate Gigi Becali se va descurca mai bine.

Îl aştept la negocieri, sînt deschis la orice ofertă. Dînsul are o experienţă mai mare decît mine în fotbal şi poate va duce echipe unde îi e locul. Cît despre suporteri, cred că se vor ridica cîţiva care să fie împotrivă, aşa e la noi la români. Dar cred că majoritatea nu se vor opune. Să vină cu cine vrea, cu jucători cu antrenori, eu i-o dau, să fie clar”, a declarat Capră conform Fanatik.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
mplttev
mplttev  •  04 Septembrie 2015, 14:05
Postat de moshu_cu_ruc.sacul pe 02 Septembrie 2015, 16:58

Știe cineva numele disperatului care ne (tot) cenzurează comentariile? Nu de alta, vreau să-i fac cadou niște..."steluțe, steluțe"!

Nu trebuie să-ți faci nervi, e un p r o s t care face așa fel încât să nu se înțeleagă nimic. *** întâlnești la tot pasul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mplttev
mplttev  •  04 Septembrie 2015, 13:54

Am mai scris undeva, steliștilor, noi n-am avea nimic împotrivă numai dacă vi l-am da la schimb drept patron pe Capră. Luăm ***, și să ne fie într-un ceas bun. Adică ***?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  02 Septembrie 2015, 20:50
Postat de khal_37 pe 02 Septembrie 2015, 18:59

tu esti prea mic si prea pro$t sa decizi asta....

nu e nimic de decis...desteptule ! asa este, capra n'are brandul petrolul. brandul este in proprietatea orasului Ploiesti. cum si terenul este al orasului. iar fanii, din Ploiesti, sunt mai putin ingaduitori ca cei din ghencea si ferentari.. deci, ar da *** din mana, pe porumbelul de pe gard. :) pacat ca nu s'a tinut de cuvant, cand a iesit de la mititica, adica sa fie mai putin in public...sa vorbeasca mai putin. va prosteste, ca de obicei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează