FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA

Chiajna continuă să se întărească: încă două mutări oficializate astăzi

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2018 17:20

Concordia Chiajna continuă întăririle pentru noul sezon. Paul Batin (31 de ani) a semnat prelungirea contractului cu ilfovenii, iar Petre Ivanovici (28 de ani) a semnat pentru următoarele două sezoane. 

Paul Batin, vârful cu 167 de meciuri în Liga 1, este ultimul nume care a confirmat că va continua la Chiajna, într-un sezon în care antrenorul Ionuț Badea țintește play-off-ul.

500.000 €este cota lui Batin conform transfermarkt.de

Mijlocașul Daniel Petre Ivanovici, fostul jucător al Voluntariului, a fost anunțat și el pe site-ul oficial al formației. Va purta numărul 7 în următoarele două sezoane. 

450.000 €este cota lui Ivanovici conform transfermarkt.de

Printre numele importante aduse de Chiajna în această vară se numără Gabriel Matei, fost campion cu FCSB, Mihai Leca sau Nicolás Gorobsov. Ștefan Bărboianu și Marian Cristescu au ales și ei să continue la Chiajna. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează