FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - HERMANNSTADT 2-0

CHIAJNA - HERMANNSTADT 2-0. Alexandru Pelici, nemulțumit după înfrângerea contra Concordiei: "Nimic nu prevestea acel penalty!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 august 2018 20:04

Alexandru Pelici, antrenorul lui Hermannstadt, crede că înfrângerea de la Chiajna, scor 0-2, a fost una nemeritată.

"Am jucat. Nimic nu prevestea acel gol din penalty. Am avut șansa să revenim în joc, dar am ratat multe ocazii. În partea a 2-a am jucat cu 2 atacanți. Blănaru a ratat dintr-o poziție bună, am avut ocazii mari. 

Nu se pune problema să nu fi fost penalty la primul lor gol. A fost contact, fault clar, dar nu meritau să marcheze în acel moment. Greșelile ne-au costat și astăzi.

Sperăm să omogenizăm echipa. Bruno, Antonov și Dandea au fost la un nivel bun astăzi. Îi așteptăm să ajungă la potențial maxim", a declarat Pelici pentru Look TV.

Vezi și: GALERIE FOTO Concordia Chiajna sparge gheața în actualul sezon de Liga 1! Partidă spectaculoasă, cu ocazii rarisime contra lui Hermannstadt

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
644433862590455
Oly Siminicianu  •  12 August 2018, 13:56

Esti mosneag cu 4 clase.Reciteste articolul si da-ti 2 palme.Asta daca ai dat pe la scoala fie si 4 ani....

capca1
capca1  •  11 August 2018, 22:15

Cine să prevestească acel penalty : Voropchievici, Baba Vanga, Mama Omida ? Liga 1Betano este o ligă cu caricaturi de echipe, cu jucători care ar fi putut să fie niște strungari, cizmari, instalatori foarte buni . Liga 1 sătească : alde Chiajna, Voluntari, Popești Leordeni...

ffdp
ffdp  •  11 August 2018, 21:48
Postat de mosvasile pe 11 August 2018, 21:42

Ba, voi astia de la GSP,sunteti cu gandul la mitingul"diasporei"?Pai atunci de ce titrati "Chiajna- Hermanstad 0-2" cand trebuia sa titrati "Chiajna-Hermanstad 2-0"?!

n-ai cu cine ...astia stiu doar sa baneze dinamovisti

Vezi toate comentariile (9)
Comentează