FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA

Chiajna îi scapă de trei rezerve » Concordia vrea să îi transfere pe Răduţ, Cristea şi Doru Bratu

Articol de - Publicat sambata, 28 decembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 27 decembrie 2013 19:44

Primarul Mircea Minea e gata să facă o ofertă pentru trei jucători: vrea să îi împrumute pe Mihai Răduţ, Adrian Cristea şi Doru Bratu pînă în vară.

Ilfovenii s-au numărat printre formaţiile remarcate ale turului, iar Mircea Minea este gata să facă tot posibilul ca echipa să îşi continue parcursul din prima parte a sezonului.

După ce s-a sfătuit cu antrenorul Ionuţ Chirilă, primarul Chiajnei e gata să înainteze o ofertă oficială Stelei pentru împrumutul a trei jucători. Mijlocaşii Mihai Răduţ, 23 de ani, şi Adrian Cristea, 30 de ani, sînt doriţi insistent, lista fiind completată de fundaşul de 24 de ani, Doru Bratu.

Cei trei jucători nu sînt oameni de bază la Steaua şi au prins foarte rar echipa lui Reghecampf, iar roş-albaştrii sînt dispuşi să se despartă de cei trei în această iarnă.

Oferta Concordiei nu este una de transfer definitiv, echipa lui Chirilă fiind dispusă să îi împrumute pe cei trei pînă la finalul sezonului, iar în cazul în care aceştia vor da randamentul aşteptat, cluburile să negocieze eventuale transferuri la vară.

Chirilă este disperat să aducă un mijlocaş la echipă, după ce nigerianul Gomo Onduku, 20 de ani, aproape sigur nu va mai continua la formaţia de lîngă Bucureşti.

Cluburile vor începe negocierile în zilele următoare, iar dacă şi jucătorii vor fi de acord cu transferurile, atunci aceştia vor evolua din 2014 sub comanda lui Ionuţ Chirilă.

600172-radut.jpg

600173-adrian-cristea.jpg

600174-doru-bratu.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Amical cu Legia
Presa din Polonia a anunţat că Steaua va disputa un amical cu fosta adversară din play-off-ul Ligii Campionilor, Legia Varşovia, pe 3 sau 5 februarie, atunci cînd steliştii nu aveau stabilit încă un adversar în cel de-al doilea cantonament de pregătire al iernii. Jucătorii campioanei vor merge în Spania, acolo unde vor avea 8 partide de verificare: cu Nurnberg (14 ianuarie), Werder Bremen (16 ianuarie), FC Lucerna (18 ianuarie), Dinamo Kiev (28 ianuarie), Goteborg (30 ianuarie) şi Lokomotiv Plovdiv (1 februarie). Toate jocurile vor fi televizate în România de DigiSport, primele două meciuri fiind programate de la ora 19:00.

"Nu sîntem favoriţi!"
Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, se teme de programul pe care-l vor avea roş-albaştrii în 2014: "Nu aş putea spune că sîntem favoriţi la titlu, pentru că avem un program destul de dificil. Depinde de cum ne vom mişca în perioada de transferuri, ne trebuie calitate. Ne-am făcut un program foarte bun de pregătire şi, dacă nu vom mai avea jucători accidentaţi, pentru că şi asta este una dintre marile probleme pe care le-am avut în 2013, atunci ne înscriem cu şanse mari pentru a reedita performanţa de anul trecut".

Laude pentru Gardoş
Florin Gardoş ţine capul de afiş al perioadei de marcato din această iarnă. Fundaşul de 25 de ani este lăudat de fostul jucător al Stelei, Liţă Dumitru: "Florin este un copil foarte educat. Vine de la Satu Mare şi are cei şapte de ani de acasă. El a îmbinat educaţia de acasă cu valoarea pe care a dobîndit-o. Cînd a venit la Concordia era un copil cuminte, bine educat şi am spus că îl voi duce la naţională. Cred că va ajunge la Dortmund, dar şi fotbalul englez i se potriveşte".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
joker_28
joker_28  •  29 Decembrie 2013, 11:56

e si normal ca oile sa dea jucatori la chiajna............pt ca urmeaza meciul direct si cele 3 pct sunt importante.....................SATELITII ECHIPEI COMUNISTE SUNT: Viitorul, chiajna, U!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1745flo
1745flo  •  28 Decembrie 2013, 17:31
Postat de saxon pe 28 Decembrie 2013, 12:41

Senzationala stire! Curg apele pe mine de emotie! Gazeta a descoperit in sfarsit ca steoaia are relatii mai mult decat cordiale si fratesti cu satelitul Chiajna. Cand am citit ,,aflati ce club scapa steoaia de balast( scuze, rezerve )" am stat cateva secunde impietrit. Ma tot gandeam cu cine poate sa faca steoaia combinatii: va sa zica cu Dinamo nu...cu Bayern neaaa...cu Dinamo Moscova nici atat, ca acolo e cancer de ingheata blatul pe teren! Noroc cu Gazeta ca altfel muream prost!

erau mai multe variante de sateliti aserviti si gata rabatati la 90 de grade: Sageata cu jucatorii pa- naramei maneliste, Viitorul, echipa nasului antrenor -analfabet. Clujul prietenului devotat Walter, Ceahlaul prietenului Miriuta, care nu vrea sa strice potul la pariu! Deja Taranoaia de Chiajna e a 5-a roata la caruta trasa de berbeci!

saxon
saxon  •  28 Decembrie 2013, 12:41

Senzationala stire! Curg apele pe mine de emotie! Gazeta a descoperit in sfarsit ca steoaia are relatii mai mult decat cordiale si fratesti cu satelitul Chiajna. Cand am citit ,,aflati ce club scapa steoaia de balast( scuze, rezerve )" am stat cateva secunde impietrit. Ma tot gandeam cu cine poate sa faca steoaia combinatii: va sa zica cu Dinamo nu...cu Bayern neaaa...cu Dinamo Moscova nici atat, ca acolo e cancer de ingheata blatul pe teren! Noroc cu Gazeta ca altfel muream prost!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează