FOTBAL  »  LIGA 1  »  UNIREA URZICENI

Chiajna nu mai fuzionează cu Urziceni! Unirea, la un pas de desfiinţare

Bucsaru
Bucsaru

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 februarie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 12 februarie 2011 13:33

Costel Orac, antrenorul Concordiei, a dezvlăuit faptul că fuziunea din Unirea Urziceni şi Chiajna nu se mai poate realiza

 

"Federaţia ne-a comunicat că nu este posibil acest lucru şi fiecare va merge pe drumul ei. Eu voi încerca să promovez cu Concordia Chiajna. Toate detalii care fuseseră stabilie au cazut. Eu am fost anunţat de primarul Mircea Minea de acest lucru", a spus Costel Orac la Sport Total FM.

Orac a continuat: "Nu ştiu ce va face Unirea Urziceni în continuare. Probabil vor căuta soluţii să meargă mai departe în prima ligă, dar nu cunosc detalii".

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (13)
montgomerry
montgomerry  •  12 Februarie 2011, 17:41

Nu mi-a mirosit a bine,cand a plecat Petrescu.Probabil el a stiut ce urma sa se intample cu hibridul.FRF se mai face o data de ras si nu e nimic anormal.Cred ca nu putem vorbi de performanta,atata timp cat regulamentele se fac dupa ureche,sau mai precis spus dupa interese.Am vazut de ce e in stare si DNA-ul si celelalte organisme ale statului.Asa ca nu trebuie sa ne mai mire nimic. Bucsaru sau cum il cheama,a intrat in fotbal pentru a castiga bani.A luat milioanele si a plecat,dupa el potopul.

utaaradan
utaaradan  •  12 Februarie 2011, 17:26

tiptic frf, schimbarea regulilor jocului in timpul desfasurarii campionatului,unde se m-ai intimpla asa ceva ?

tagore
tagore  •  12 Februarie 2011, 15:48

O sa spui tu despre toti banii jucatorilor pe care i-ai bagat in campania lu`basescu,in zeghe si cu tine

Vezi toate comentariile (13)
Comentează