FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - CHIAJNA 0-0

Chiajna, primul punct din play-out » Remiză albă pe terenul Timișoarei

Articol de GSP - Publicat marti, 04 aprilie 2017 22:32

ACS Poli Timișoara și Concordia Chiajna au remizat, scor 0-0, în disputa din etapa a treia a play-out-ului Ligii 1. Este primul punct obținut de echipa antrenată de Dan Alexa în play-out.

ACS Poli - Concordia Chiajna 0-0
Click AICI pentru liveTEXT!

Concordia Chiajna a dominat partida, iar o primă ocazie importantă de gol a fost ratată de Cristescu. Mijlocașul Chiajnei a trimis în bară centrarea venită de pe partea stângă, de la Dan Popescu.

Pe finalul primei reprize, ilfovenii au mai ratat două ocazii importante de a deschide scorul, însă Raul Costin și Grădinaru nu au reușit să-l învingă pe Straton.

Portarul gazdelor a fost pus din nou în dificultate chiar în startul reprizei secunde, când Ciobanu a trimis un șut puternic din afara careului de 16 metri, dar Straton a intervenit și a respins.

ACS Poli a fost la un pas de a da lovitra pe final, când șutul expediat de Mailat de la peste 20 de metri a trecut puțin pe lângă poarta apărată de Bălgrădean.

Concordia Chiajna rămâne pe loc retrogradabil, la egalitate de puncte cu adversara de astăzi, care se află pe poziția de baraj.

Echipele de start:

ACS Poli Timiloara: Cătălin Straton - Cristian Scutaru, Cristian Bocșan, Gabriel Cânu, Leo Novak - Andrei Artean, Adrian Poparadu - Sebastian Mailat, Marius Croitoru (cp), Alexandru Popovici - Octavian Drăghici.
Antrenor: Ionut Popa.

Concordia Chiajna: Cristian Bălgrădean (cp) - Milano Koenders, Cristian Melinte, Alin Dobrosavlevici, Dan Popescu - Alexandru Albu, Raul Costin - Razvan Grădinaru, Marian Cristescu, Cristian Ciobanu - Marius Pena
Antrenor: Dan Alexa

 
 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
368023036732853
Iuga Mircea  •  05 Aprilie 2017, 06:40

Cand va intelege POLI ca aparandu-te ,mai ales acasa ,nu vei putea castiga un meci!!!!!!!!!!!!

alskar
alskar  •  04 Aprilie 2017, 21:19

oare ce cotă o fi să dea Pena gol?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează