FOTBAL  »  LIGA 1  »  UHRIN DEMIS DE LA POLI

"Chiar dacă a negociat cu altcineva, e dreptul lui Uhrin la un contract mai bun!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 decembrie 2008 00:00

Adrian Orza, viceprimarul Timişoarei, a comentat  demiterea lui Dusan Uhrin de la Poli, fiind de părere că decizia lui Marian Iancu a fost una pripită.

"A fost o decizie surprinzătoare pentru noi, fanii sînt foarte supăraţi. Uhrin şi-a cîştigat simpatia pe teren. Cînd o echipă are un parcurs atît de bun, antrenorul are un rol extrem de important.

Şi Iancu are meritele lui, dar continuă să ne surprindă. Mi se pare exagerată decizia, indiferent de ce s-ar spune. Chiar dacă ar fi real că a negociat cu altcineva, e dreptul lui Uhrin să-şi caute un post mai bun! Iancu va avea o mare problemă cu fanii!" a spus Orza la sportro.

Playtech: Carmen Tănase rupe tăcerea despre motivul pentru care refuză testarea și vaccinarea anti-Covid-19: „Niște minciuni care...


Comentarii (1)
 •  03 Decembrie 2008, 22:05

POLI SUNTEM NOI va spune ceva? Poli nu e iancu, zambon sau uhrin, Poli suntem Noi! Poli nu exista fara Noi, dar poate exista si fara iancu, uhrin sau .... petre roman. Pe Noi nu ne poate da nimeni afara, decat Noi insine! Mergem la meciuri pentru Timisoara, nici macar pentru Poli! Poli e doar o manifestare a spiritului Timisorii! Timisoara respira prin echipa Poli, dar inima Timisorii suntem Noi. Iubiti Timisoara! Dar nu va lasati purtati in scandalurile lui salam iancu, verii becali sau uhrin

Vezi toate comentariile (1)
Comentează