LIGA 1  ·  GAZ METAN

Chin de 6 luni » Sebastian Cojocnean pune accidentarea stupidă pe seama ghinionului

Articol de — Marti, 02 Aprilie 2013, 00:00

Mijlocaşul Mediaşului vrea să se trateze la o clinică din străinătate după ce a suferit o recidivă la meciul cu FC Braşov


Mijlocaşul lui Gaz Metan, Sebastian Cojocnean (23 de ani), a rezistat doar un sfert de oră pe teren în confruntarea cu Braşovul (0-0), din cauza unei recidive la coapsa piciorului stîng. Antrenorul Gigi Mulţescu a arătat cu degetul către staff-ul medical al echipei, dar jucătorul a fost mult mai rezervat.

"Vreau să mă refac cît mai repede, iar pentru asta o să plec la o clinică în străinătate. De aproape o jumătate de an am această problemă, la Petrolul am avut o cicatrice după care am făcut ruptură. Îmi este dor de fotbal, dar acesta este ghinionul meu. Nu vreau să acuz pe nimeni, însă aşa a fost să se întîmple. Nu credeam că după o ruptură musculară o să am atîtea probleme. Este prima accidentare serioasă din carieră, nu am mai avut pînă acum nici măcar o întindere", a mărturisit Cojocnean. Jucătorul Mediaşului s-a accidentat prima oară la meciul cu Gloria Bistriţa, cînd a stat pe teren doar 8 minute.


"Sînt foarte supărat, cu moralul la pămînt, pentru că am venit la Mediaş cu gîndul să joc, fapt care nu s-a prea întîmplat la Petrolul"
Sebastian Cojocnean, mijlocaş Gaz Metan

"Este inadmisibil ce s-a întîmplat cu Cojocjnean, iar staff-ul medical sper că va avea cîteva răspunsuri de dat în acest caz"
Gigi Mulţescu, antrenor Gaz Metan”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1