FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Chin de adio » Dinamo, doar o remiză albă cu modesta Ordabasi

Marius Niculae a fost ratangiul serii.
Marius Niculae a fost ratangiul serii.

Articol de - Publicat vineri, 24 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 23 februarie 2012 22:03

Dinamoviştii au terminat aseară cu o remiză albă amicalele iernii, iar prestaţia din acest 0-0 cu Ordabasi (locul 6 din Kazahstan) dă fiori reci liderului campionatului.

Dinamo a început aseară, în amicalul cu Ordabasi, cu o formulă ce poate deveni standard în primăvară. Cu menţiunea că Alexe n-a putut fi prezent, din cauza decesului din familie, iar în locul său, a jucat Platini, ce a făcut parte din tridentul ofensiv al roş-albilor, alături de "clasicii" Niculae şi Dănciulescu. După ieşirea ultimului, în minutul 58, Platini a trecut atacant, lîngă Marius. Dar golul a refuzat să apară, iar jocul n-a fost deloc strălucitor. Aşa că Liviu Ciobotariu nu va avea un somn prea liniştit cu o săptămînă înaintea startului oficial.

E drept, dinamoviştii au avut ocazii de a marca, însă nu impresionante. Golgeterul Niculae le-a irosit pe cele mai multe. În minutul 2, din întoarcere, după pasa lui Platini. Apoi, în minutul, 35, din cîţiva metri, a ratat cea mai mare ocazie a partidei. Pentru ca, în minutul 55, să reia spectaculos, dar ineficient, pe spate, cu capul. Şi Munteanu (32), lovitură liberă, şi Dănciulescu (56), reluare din cădere, şi Platini (45), şut bombă, au fost aproape. Tot nimic, iar adversarii se îmbrăţişau de zici că ajunseseră în grupele Champions League înaintea "cîinilor".

Dinamo - Ordabasi 0-0
Dinamo: Bălgrădean - Lu chin, Moţi, Grigore, Scarlatache (Pulhac 75) - L. Rus (Strătilă 73), Kone, C. Munteanu, Platini (Ţucudean 74) - Niculae, Dănciulescu (Curtean 58). Antrenor Liviu Ciobotariu

Inbox
- Dinamoviştii revin astăzi în ţară, după al treilea stagiu de pregătire din Antalya. Vor avea liber două zile.
- Ex-dinamovistul Florin Bratu, în prezent la Gaz Metan, i-a spionat din nou aseară pe "cîini". În prima etapă a primăverii, "Mitraliera" va juca împotriva fostei sale echipe pe Naţional Arena.
- Alexe şi-a înmormîntat părintele şi va face joncţiunea cu lotul roş-albilor de săptămîna viitoare.
- În minutul 7, Dinamo a avut penalty, dar arbitrul n-a acordat fault la intervenţia imprudentă a portarului asupra lui Rus.
- În minutul 66, după o intrare dură la Scarlatache, jucătorii celor două echipe s-au încins, fiind foarte aproape de o bătaie generală. Părţile s-au mai calmat, la intervenţia oficialilor. Cel mai agresiv a fost masorul Gabi Niculescu, care a sărit în sprijinul jucătorilor.
- La Ordabasi a intrat pe final de meci şi atacantul Gueye Mansour, fost la Poli Timişoara, care era să ajungă în 2007 la Dinamo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
biancorossi
biancorossi  •  28 Februarie 2012, 01:14

dinamo - campioana.

ala_cret
ala_cret  •  25 Februarie 2012, 05:07
Postat de stelistu_boss pe 24 Februarie 2012, 22:15

ahahahaaha!!!muie dinamo!!! =)))

???

stelistu_boss
stelistu_boss  •  24 Februarie 2012, 22:15

ahahahaaha!!!muie dinamo!!! =)))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează