FOTBAL  »  LIGA 1  »  PETROLUL

Chin în stare pură » Schumacher îi supune pe petroliști unor antrenamente extrem de dure

Pulhac, 31 de ani, într-un moment de respiro // Foto: Alex Nicodim (Kundu)
Pulhac, 31 de ani, într-un moment de respiro // Foto: Alex Nicodim (Kundu)

Articol de - Publicat joi, 21 ianuarie 2016 00:00

Fotbaliştii se uită mereu pe program pentru a afla cînd au amicale, singura lor bucurie din cantonament.

Ploieștenii trag din greu în cîmpul de la Complexul Mardan pentru a fi pregătiţi de bătăliile care să le asigure permanența în Liga 1.

Nu e viscol, temperaturile sînt cu plus, circa 10 grade Celsius, dar bate-un vînt ca-n Bărăgan. Iar antrenorul Constantin Schumacher numai milă nu are de noii săi elevi. Ce îndură prahovenii se vede cel mai bine pe chipul lui Cristi Pulhac, care transpiră de parcă fi tras la galere.

Petrolul şi-a pierdut liderii în această iarnă, Pecanha și Ropotan, însă nu renunță la luptă. Pentru a le da un imbold, Schumi aleargă cot la cot cu jucătorii, îi motivează cînd simte că aceştia îşi pierd suflul, mai aruncă o glumă, totul pentru a-i face să uite că mai au de tras. Şi pentru el este o miză enormă, întrucît Petrolul e prima formație de elită pe care o pregăteşte.

"Jucătorii îşi dau cu toţii silinţa, sper să ne mai vină doi care să ofere maximum. Ne-ar mai trebui un închizător şi un fotbalist de bandă dreaptă. Mutu şi Marica sînt foarte buni, păcat că nu sînt la mine"
Constantin Schumacher, antrenor Petrolul

5amicale mai are Petrolul: Sumqayit (Azerbaidjan, 22 ianuarie), Montana (Bulgaria, 25 ianuarie), Karpatî Lvov (Ucraina, 28 ianuarie), Liefering (Austria, 1 februarie) şi Pribram (Cehia, 2 februarie)

4formaţii a mai antrenat Schumi pînă să vină la Petrolul: Juventus Bucureşti, CSM Rîmnicu Vîlcea, Oţelul (interimar) şi SCM Piteşti

Playtech: BOMBĂ! Tatăl lui David Popovici face o grămadă de bani! Ce afacere GENIALĂ deține


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează