FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Este peste tot acasă :) » Clubul din Liga 1 a anunțat al 4-lea stadion pe care va juca în acest sezon

Chindia va juca restul partidelor de „acasă” din actuala stagiune pe arena din Buzău (foto). +6   FOTO
Chindia va juca restul partidelor de „acasă” din actuala stagiune pe arena din Buzău (foto).

Articol de GSP - Publicat joi, 18 februarie 2021 15:52 / Actualizat joi, 18 februarie 2021 16:53

Chindia va juca restul partidelor de „acasă” din actuala stagiune pe arena din Buzău (foto), ajungând astfel la al patrulea stadion pe care îl folosește în această stagiune pentru jocurile de pe teren propriu. 

„Chindia Târgoviște va disputa meciurile considerate acasă pe stadionul Municipal din Buzău. Prima partidă găzduită de noua arenă va fi cea din etapa a 25-a în CASA Liga 1, Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova, programată sâmbătă, 27 februarie, cu începere de la ora 20.00”, se arată într-un comunicat al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Gloria Buzău nu are drept de promovare în Liga 1, dar arena locală va găzdui din nou meciuri de prim eșalon. Chindia va găzdui toate meciurile rămase de disputat în acest an pe arena „Gloria”.

Până la anunțul de astăzi, Chindia a jucat acasă pe 3 stadioane: 5 meciuri la Ploiești 4 la Giurgiu și 3 la Buftea. 

12.000 de locurieste capacitatea stadionului din Buzău

Arena din Târgoviște, departe de finalizare

Stadionul din Târgoviște care ar urma să aibă 9.000 de locuri trece printr-o fază de modernizare. Tribuna I a fost complet demolată. Proiectul este finanțat în totalitate de autoritățile locale.

Coșmar pe arena din Buzău pentru Gigi Becali

În sezonul 2007-2008, FCSB a pierdut titlul după ce a remizat total neașteptat la Buzău, 1-1 cu Gloria, o echipă controlată atunci de Gigi Becali. Romică Bunică, fostul vârf ajuns acum la 46 de ani, a marcat din lovitură liberă în ultimul minut al partidei.

„Gigi a luat foc, nu se aştepta să mai fiu pe la echipă. A dat ordin să fiu dat afară definitiv. Le-aş mai trage-o o dată băieţilor lui Gigi! Nu am avut nici o remuşcare după acel meci, nu am resentimente faţă de cineva de la Steaua sau faţă de conducerea clubului. Eu mi-am făcut doar treaba!”, avea să declare ulterior Bunică în Libertatea. 

Totuși, FCSB mai poate prinde o deplasare la Buzău în acest sezon doar în cazul în care Chindia va intra în play-off. În sezonul regular, roș-albaștrii au jucat deja la Giurgiu partida considerată pe terenul echipei lui Săndoi. A fost 2-0 pentru băieții lui Petrea.   

FOTO. Cum arată arena din Târgoviște

+2 FOTO

VIDEO. Match Preview FCSB - Chindia Târgoviște

Citește mai multe știri din Liga 1:

Cum e elevul Octavian Popescu » Gazeta a stat de vorbă cu dirigentele lui: „Vă zic un secret”

Farsă de marketing în Liga 1: magazinul online al LPF, sabotat de cluburi. Liga, iritată de conducători. Ce pot cumpăra fanii pe site-urile FCSB, CFR, Dinamo sau CSU Craiova

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
leu.mr
leu.mr  •  18 Februarie 2021, 19:04

"***" ??? Daca eu scriu asa ceva ma cenzurati !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

112651963934596
Neagu Mihai  •  18 Februarie 2021, 18:03

Anastasiu, Chindia nu e echipa lui Becali,el are aversiune fata de aceasta echipa.N a vrut niciodata sa imprumute vreun jucator la Targoviste. Dinamo a imprumutat deseori jucatori la Chindia,Craiova (Ovidiu Bic) sau Viitorul (Capusa,Dulca ). Becali prefera sa imprumute jucatori in Liga 2 dar la Chindia nu. Nu stiu din ce motiv,pt ca Targovistea e un oras preponderent stelist iar distanta fata de Bucuresti e doar o ora de mers.Cat despre stadion,sa nu uitam ca el e facut exclusiv din fondurile Primariei.Targovistea n a primit nimic de la Minister ,asa cum s a intamplat cu Ploiesti sau Tg Jiu sau Arad.

persanu
persanu  •  18 Februarie 2021, 17:30

sa ti echipe in liga 1 fara incazlire a gazonului si fara stadioane proprii ... mi se pare absurd . Ca derogari ca etc... pai ce le-a trebuit atata timp celor de la chindia sa darame un stadion cu 5 randuri , nu stiu cate aveau , si sa faca zgazonul si sa inalte 20 de stalpi pentru tribune ??? Nu stiu de ce dar nici sezonul viitoru nu cred ca va fi gata ... nu ar fi singurii...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează