FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - ASTRA 0-0

Chindia - Astra 0-0 » Fotbal de audiență sub 0 0 » Egal chinuit în primul meci al zilei din play-out

Chindia Târgoviște și Astra Giurgiu se întâlnesc astăzi, de la ora 14:00, în runda cu numărul 4 din play-out-ul Ligii 1.
Chindia Târgoviște și Astra Giurgiu se întâlnesc astăzi, de la ora 14:00, în runda cu numărul 4 din play-out-ul Ligii 1.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 aprilie 2021 15:20 / Actualizat miercuri, 28 aprilie 2021 16:07

Chindia și Astra nu s-au omorât cu firea, n-au produs cine știe ce fotbal, iar rezultatul nu putea fi altul decât 0-0. A doua remiză albă între cele două în acest sezon, al 3-lea meci direct, până acum cu un singur gol marcat.

Câți ar fi pariat pe Chindia, care anul trecut a părut sufocată de nivelul Ligii 1? Câți și-ar fi imaginat că în acest sezon, fără să joace pe teren propriu, va da din coate și că va conta pentru play-off. Fără cine știe ce variațiuni în lot. Sau câți ar fi ținut vreun rămășag pe 9 puncte din 9 în play-out, fără gol primit? Puțini! Poate nimeni. 

Metamorfoza echipei lui Săndoi pare de neînțeles, de neexplicat. Fără un Malele, Ciobanu, Sorescu sau Anton, târgoviștenii au întors calculele. Numai că Astra pare că are rețeta să-i oprească turația Chindiei. „Sitarii" n-au primit gol în duelurile cu târgoviștenii din acest sezon și au luat 4 puncte. Iar trupa lui Săndoi a „colecționat" doar două șuturi pe poartă în 180 de minute.

Stingeți TV-ul, nu pierdeți nimic

Nici la Buzău lucrurile nu păreau să curgă spre o altă direcție. Greu de privit un astfel de meci, în acest caz o „scutire" pentru fani faptul că n-au avut acces la așa ceva. Cum s-a jucat la ora 14:00, un bun "cântec de leagăn" pentru puștii care mai aruncă tabletele din mână și mai dorm la prânz. Într-un rezumat al meciului, din prima repriză greu extragi ceva. Poate gafa lui Aioani: degajare în V. Gheorghe, apoi atacantul Astrei a alunecat fix în momentul finalizării. Descrierea perfectă a unei reprize antifotbal.

Reclamă negativă Ligii 1

Ce-ar putea debloca un astfel de ritual de negare pentru termenul de fotbalist? O fază fixă? Un moment de iscusință deosebită? Poate o gafă! Nimic! E clar că dacă ar fi jucat și 24 de ore și poate mai mult am fi vorbit tot despre un egal, fără ocazii, fără fotbal. Când ne chinuim să alegem momentele relativ importante, cum a fost șutul lui Balaure de la 20 de metri, respins de Aioani în corner, voleul deviat în corner al lui Dumitrașcu, atunci fotbalul e lăsat pentru altădată. Chindia rămâne fără gol în poarta Astrei în acest sezon, fără gol primit în play-off, atinge pragul de 30 de puncte și pare tot mai sigură de locul de baraj pentru Conference League. Astra încă plutește deasupra zonei nesigure

După acest egal, Chindia ajunge la 30 de puncte și e prima în play-out, cu trei puncte peste FC Argeș. Astra ajunge la 24 de puncte și este pe locul 5.

Chindia Târgoviște - Astra Giurgiu 0-0

Chindia - Astra, echipe de start:

Chindia: Aioani – Căpușă, Iacob, Celea, Dinu – Neguț, Rață, Dulca, Dumitrașcu – D.Popa, D. Florea
Rezerve: Moldovan, Kocic, Fomba, Neicuțescu, M. Costea, Yameogo, Berisha, Corbu, Martac
Antrenor: Emil Săndoi

Astra: Lazar – De Sousa, Găman, Graovac, Bruno – Canadija, Crepulja, Șerban – Merloi, V. Gheorghe, Wutrich
Rezerve: Popa, Raspopovic, Jovanovic, Lamanje, Boe Kane, Balaure, Stahl, Montini, Kpric
Antrenor: Eugen Neagoe

Stadion: Gloria, Buzău 
Arbitru: Marian Barbu, A1: Octavian Șovre, A2: Mircea Grigoriu

Citește și alte știri din play-out:

Un investitor e gata să preia acțiunile lui Dinamo: „Cortacero l-a refuzat în iarnă, dar el e dispus să cumpere clubul și acum”

UPDATE Jignit de antrenor și exclus din lot, Calcan și-a reziliat contractul cu Poli Iași » O echipă din play-off a intrat rapid pe fir!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
115486966066476
Edi Girnita  •  28 Aprilie 2021, 19:54
Postat de dora pe 28 Aprilie 2021, 16:07

Au omorât fotbalul !

Celelalte l-au înviat,nu?

mircea.b
mircea.b  •  28 Aprilie 2021, 17:01
Postat de leu.mr pe 28 Aprilie 2021, 16:49

In afara de Arges, Chindia nu a jucat cu echipele solide din playout asa ca nu fiti atit de siguri ca prinde barajul pentru Europa

Chindia are constanță și nu se pune problema ca nu va lua puncte si cu echipele astea "mari" despre care vorbesti. UTA e bună. Cu Astra si cu Argeș a jucat deja. Nu sunt de speriat celelalte echipe, nu vad o diferenta majora intre ele.

leu.mr
leu.mr  •  28 Aprilie 2021, 16:49

In afara de Arges, Chindia nu a jucat cu echipele solide din playout asa ca nu fiti atit de siguri ca prinde barajul pentru Europa

Vezi toate comentariile (7)
Comentează