FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - CRAIOVA 1-1

CHINDIA - CRAIOVA 1-1 // Viorel Moldovan, impresionat de jucătorii săi: „Au fost senzaționali!” + „La pauză le-am dat exemplul celor de la Rennes”

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 noiembrie 2019 18:59

Viorel Moldovan (47 de ani), antrenorul Chindiei Târgoviște, a oferit declarații după rezultatul formației sale, 1-1 împotriva Craiovei.

Îmi felicit băieții pentru că au fost senzaționali! Să joci în inferioritate numerică mai bine de o oră nu este ușor. Ne-am fi dorit să câștigăm această partidă, dar, ținând cont de contextul meciului, fotbaliștii mei au fost incredibili”, a declarat Moldovan la TV Telekom Sport.

De asemenea, tehnicianul Chindiei a dezvăluit că s-a folosit de meciul Rennes - CFR Cluj 0-1 din Europa League pentru a-și motiva jucătorii la pauză: „Le-am dat exemplul celor de la Rennes, care s-au descurcat în 8 oameni împotriva lui CFR”.

„Păcat că am luat golul egalizator destul de repede. Sunt prea mândru și prea orgolios să găsesc alibiuri și să critic arbitrajul. Mergem înainte și trebuie să fim puternici, asta încerc să le transmit băieților”
Viorel Moldovan, antrenor Chindia Târgoviște

VEZI ȘI:

SEPSI SF. GHEORGHE // S.O.S. Florin Ștefan » Mirel Rădoi: „A avut ofertă de 2 milioane de euro din Rusia” + Răspunsul patronului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dansy
dansy  •  12 Noiembrie 2019, 20:57

Moldovan este un necioplit pentru ca la golul lor a rostit(sa vazut clar la TV) clar "***"la adresa jucatorilor si implicit stafului Universitatii.Unde sunt cei care l-au tocat pe Bancu o saptamana pentru ceva ce nu a zis?????Se aude DIGI TV????Se aude GSP???????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează