FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - DINAMO 1-0

Chindia - Dinamo 1-0 VIDEO+FOTO » Conducere nouă, antrenor nou, același Dinamo! Meci dezamăgitor la revenirea lui Contra

Chindia Târgoviște a învins-o pe Dinamo, scor 1-0, în etapa #2 din Liga 1. Singurul gol al meciului a fost înscris de Daniel Florea în minutul 32. +40   FOTO
Chindia Târgoviște a învins-o pe Dinamo, scor 1-0, în etapa #2 din Liga 1. Singurul gol al meciului a fost înscris de Daniel Florea în minutul 32.

Articol de - Publicat luni, 31 august 2020 21:00 / Actualizat luni, 31 august 2020 23:04

Chindia Târgoviște a învins Dinamo, scor 1-0, în etapa #2 din Liga 1, la debutul lui Contra pe banca roș-albilor. Singurul gol al meciului a fost înscris de Daniel Florea în minutul 45+2.

  • Chindia, care s-a salvat in extremis de la retrogradare, la barajul jucat după decizia FRF, nu a avut antrenor pe bancă - Săndoi are coronavirus - și a avut 3 titulari veniți sâmbătă la echipă
  • Dinamo nu a avut nici un șut pe poartă

Toate rezultele etapei #2 din Liga 1

Dinamo a cerut penalty chiar în primul minut al jocului. Balonul expediat de Sorescu a fost oprit de Ioniță, care a jucat mingea cu umărul, nu cu mâna, așa cum reclamau dinamoviștii.

Câteva secvențe mai târziu, Contra primea o veste proastă. Vlad Achim, accidentat, nu a mai putut continua, „Guriță” fiind nevoit să-l arunce în luptă pe debutantul Janusz Gol (detalii, AICI). Ulterior, nici goalkeeperul Straton nu a mai putut continua, acuzând probleme medicale. Acesta a fost înlocuit de Mihai Eșanu.

+36 FOTO

Jocul oaspeților nu a fucționat în primul act, iar Chindia a ratat o ocazie mare în minutul 33. Din fața porții, Yameogo a irosit o bună oportunitate de a deschide scorul.

În cele din urmă, dâmbovițenii au intrat în avantaj la pauză. Diaz a găsit o breșă în flancul drept al defensivei adverse, i-a pasat lui Florea, iar atacantul a introdus mingea în poartă din 4 metri.

Sorescu a avut prima șansă semnificativă de gol din tabăra roș-albilor, în startul reprizei secunde. Deian a scăpat singur spre poarta lui Moldovan, dar a tras mult peste. În continuare, echipa lui Contra nu a avut forța necesară să revină pe tabelă, iar Chindia a bifat prima victorie din noua stagiune, în timp ce Dinamo rămâne doar cu un punct după primele două runde.

Clasament Liga 1:

Chindia - Dinamo 1-0

Chindia - Dinamo, echipe de start:

Chindia: Moldovan - Căpușă, Pițian, Dinu, Ioniță - Neguț, Dulca, Iacob, Diaz - Florea, Yameogo
Rezerve: Pop, Mihai, Atanase, Șerban, Barbu, Berisha
Antrenor: Emil Săndoi

Dinamo: Straton - G. Crețu, Puljic, Ehmann, Sin - Vl. Achim, Răuță -  Sorescu, Bani, Fabbrini - D. Popa
Rezerve: Eșanu, Bejan, Grigore, Borcea, Gol, Neicuțescu, Mihaiu, Șerban, Măgureanu
Antrenor: Cosmin Contra

Stadion: „Ilie Oană”, Ploiești
Arbitru: Horațiu Feșnic / Asistenți: Marius Avram, Marius Badea

Fanii dinamoviști au făcut deplasarea la Ploiești, chiar dacă nu au putut intra pe stadion din cauza protocolului sanitar. Ei s-au filmat încurajând echipa la hipodromul din oraș:

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

FCSB - Viitorul 3-0. Ce s-a întâmplat ultima oară când roș-albaștrii au câștigat primele 3 meciuri ale sezonului fără să primească gol

DINAMO. Două transferuri din 3 au căzut! Contra a anunțat cu cine mai discută dintre Țucudean, Manea și Anton

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (354)
ios_ge
ios_ge  •  01 Septembrie 2020, 12:56
Postat de robotzel pe 01 Septembrie 2020, 10:39

Lasa ca de anul viitor facem 18 echipe sa ramana Dinamo in prima liga.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

babahuba
babahuba  •  01 Septembrie 2020, 11:08

Rezultatele au aratat ca dinamo trebuia sa retrogradeze. Rusine FRF, rusine Burleanu! Mai rau ca pe timpul lui Ceausescu.

robotzel
robotzel  •  01 Septembrie 2020, 10:39

Lasa ca de anul viitor facem 18 echipe sa ramana Dinamo in prima liga.

Vezi toate comentariile (354)
Comentează
Close