FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FC BOTOȘANI 0-1

CHINDIA - FC BOTOȘANI 0-1 // Viorel Moldovan și Marius Croitoru, declarații „la cald”: „Probabil acum sunt alte legi în fotbal”

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 februarie 2020 19:19

Antrenorii Viorel Moldovan și Marius Croitoru au tras concluziile după partida Chindia Târgoviște - FC Botoșani 0-1.  

Marius Croitoru, tehnicianul moldovenilor, a reclamat golul anulat eronat pentru echipa sa în repriza secundă: „Ne bucurăm că am reușit să recuperăm din distanța față de echipele din play-off. Nu știu de ce ne-a fost anulat golul din repriza secundă, probabil acum sunt alte legi în fotbal, pe care noi nu le știm

Important e că am avut tăria să trecem peste acel moment. Sunt foarte mulțumit de cum a arătat echipa mea”, a spus Croitoru, la Look Sport. 

În minutul 76, FC Botoşani a trimis mingea în poartă prin Dugandzic, dar brigada condusă de Horațiu Feșnic a anulat eronat reuşita pe motiv de ofsaid. (VIDEO cu faza)

Viorel Moldovan: „Se pare că ne priesc mai mult partidele amicale”

„Nu înțeleg teama noastră în ceea ce privește exprimarea ofensivă. Defensiv, pot să zic că am stat bine, chiar dacă inițiativa le-a aparținut adversarilor noștri. Până la urmă, am primit gol și e păcat. Ținând cont de aspectul jocului, ne-am fi mulțumit și cu un egal având în vedere că orice punct contează. Se pare că ne priesc mai mult partidele amicale”, a declarat Viorel Moldovan, antrenorul gazdelor, conform sursei citate.

Chindia - FC Botoșani 0-1 // Moldovenii au urcat pe loc de play-off

Grație victoriei contra Chindiei, FC Botoșani le dă o dublă lovitură contracandidatelor la play-off: Viitorul cade temporar pe locul 7, în timp ce șansele lui Dinamo scad din ce în ce mai mult, în ciuda victoriei de sâmbătă seara.

Vezi AICI toate detaliile de la partida Chindia - FC Botoșani 0-1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
104459837173638
Dinu Stefan  •  02 Februarie 2020, 20:23

seku cfr vrea seku maidan in play off ! cat e balaj la anad cainii oricand pot face surpriza !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close