FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FC VOLUNTARI

CHINDIA - FC VOLUNTARI // GALERIE FOTO Ilfovenii, alături de Eric după scandările galeriei dinamoviste: „Nu tolerați rasismul!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 februarie 2020 17:44

Înaintea partidei cu cei de la Chindia Târgoviște, jucătorii lui FC Voluntari au purtat tricouri speciale pentru a-și manifesta sprijinul față de Eric de Oliveira (34 de ani, mijlocaș ofensiv).

NU tolerați rasismul! #alăturideERIC”, a fost înscrisul de pe tricourile ilfovenilor.

  • Sursă foto: capturi TV Telekom Sport

„AU IMITAT SUNETE DE MAIMUȚĂ ȘI TUȘIERUL RÂDEA!"

La pauza meciului din runda precedentă, Voluntari - Dinamo 2-1, Eric a avut o răbufnire nervoasă la adresa arbitrilor meciului disputat pe arena „Anghel Iordănescu”: „Păi, ăia mă fac maimuţă acolo şi voi nu faceţi nimic”.

„E inadmisil ca suporterii lui Dinamo să imite sunete de maimuță și să nu se întâmple nimic! Cu cine să vorbesc? Să vorbesc cu 2.000 de oameni de pe stadion?

Cei din galeria lui Dinamo m-au făcut maimuță! Unul dintre tușieri a început să râdă când i-am spus că mă face lumea «maimuță»! Nu se poate așa ceva! Suntem în 2020 și avem parte de un astfel de comportament. Am vorbit la finalul partidei cu observatorul și i-am spus tot ce s-a întâmplat. Nu e absolut deloc normal să se întâmple asta și nu e prima dată când am probleme cu rasismul", a spus Eric extrem de nervos după finalul meciului.

vezi și:

EXCLUSIV // Șefii Forestei Suceava acuzați de fals în acte + 300.000 de lei de la meciul cu FCSB care NU ar apărea în bilanț!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
305457553261788
Leo Dinu  •  15 Februarie 2020, 17:25

OK, sunt de acord, trebuie sa combatem rasismul, dar si vOLUNTARI trebuie combatut!!! De cateva etape, apar postari de la cel putin 3 cluburi din liga I despre biletele pentru oaspeti la meciurile de acasa ale acestui oras, dar nu face nimeni nimic… noi cu cine ar trebui sa vorbim, cu cei 20 de milioane de cetateni… cetatene Eric?!?

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  15 Februarie 2020, 12:27

injuratura la adresa arbitrului lipseste de pe tricou !

1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  15 Februarie 2020, 12:26

Ciudat cum de incidentele provocate de fanii miliției nu prea sunt sanctionate , desi nu sunt lipsite de gravitate, tinand cont ca altii au pierdut meciuri din cauza unei brichete, cu siguranta isi vor plati datoriile fata de cei cei iarta de sanctiuni cand vor mai fi proteste pe la Victoriei sau cand va mai fi nevoie de o coregrafie comunistă pt lideri politici.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează