FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FCSB 1-2

CHINDIA - FCSB 1-2 // Ilie Dumitrescu a fost cucerit definitiv de Bogdan Vintilă: „Se vede că e învățat de Hagi! FCSB are identitate cu el pe bancă”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 octombrie 2019 09:29

Ilie Dumitrescu (50 de ani) a scos în evidență munca tehnicianului Bogdan Vintilă (47 de ani), după ultimul rezultat pozitiv al echipei sale, Chindia Târgoviște - FCSB 1-2.

„Vintilă face o figură frumoasă. Văd multe lucruri pe care, cu siguranță, le-a învățat de la Gică Hagi, apropo de construcția asta de pe linia de fund. La Viitorul a învățat. Este și un tip receptiv, are o relație bună cu Gigi Becali și asta contează foarte mult. 

A avut un parcurs complicat. Să ai primele trei jocuri cu Viitorul, Craiova și CFR... este un traseu extrem de complicat, dar pe care l-a gestionat foarte bine. Văd că echipa a crescut și are și o idee de joc pe fază de construcție. Mi-a plăcut foarte mult jocul între linii. Jocul are identitate”, a declarat Dumitrescu la TV Digi Sport.

Deși a fost contestat cu vehemență la început, Vintilă a redresat vicecampioana României, care era la un moment dat pe ultimul loc al clasamentului. FCSB are cea mai bună formă din campionat în ultimele cinci etape, cu trei victorii înregistrate și două remize.

CHINDIA - FCSB 1-2 // Ilie Dumitrescu a fost cucerit definitiv de Bogdan Vintilă: „Se vede că e învățat de Hagi! FCSB are identitate cu el pe bancă”
Bogdan Vintilă, la prezentarea oficială de la FCSB

Chindia - FCSB 1-2

VEZI ȘI:

CHINDIA - FCSB 1-2 // NOTE GSP N-a strălucit nimeni! » Doar doi fotbaliști din echipa lui Vintilă au primit 7 + cine a fost cel mai slab de pe teren

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
fabius_2014
fabius_2014  •  21 Octombrie 2019, 11:06

Ilie Dumitrescu poate trece pe la caseria FCSB, si-a facut datoria de angajat.

dinamo100
dinamo100  •  21 Octombrie 2019, 10:28

Aiurea! Calitatea unui antrenor se vedea dupa un an, nu dupa 3 meciuri! fcsb nu are nicio sansa sa castige campionatul in fata CFR, Craiova sau Viitorul, echipe care au antrenori seriosi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează