FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FCSB 1-2

CHINDIA - FCSB 1-2 // Narcis Răducan a lămurit situația lui Bogdan Planic: „Nu există acest risc” + Răspuns pentru „rebelul” Adi Popa

Articol de GSP - Publicat luni, 21 octombrie 2019 11:15

Narcis Răducan (45 de ani), directorul sportiv al celor de la FCSB, a comentat declarațiile făcute aseară de Adrian Popa (31 de ani, extremă dreapta) și Bogdan Planic (27 de ani, fundaș central), după victoria vicecampioanei cu Chindia Târgoviște, scor 2-1.

Narcis Răducan a încercat să-i liniștească pe suporterii roș-albaștrilor în această dimineață în privința lui Bogdan Planici: „Sunt puțini jucători pe care FCSB i-a dorit și care au fost «scăpați». Riscul e aproape 0 ca un jucător care e dorit să plece. Așadar, nu există riscul să-l pierdem pe Planic”, a declarat acesta la TV Digi Sport.

Bogdan Planic a surprins aseară, anunțând că nimeni din conducere nu i-a propus până acum prelungirea contractului, scadent pe 30 iunie 2020: „Sper că voi rămâne aici până la vară. Nimeni din partea clubului nu mi-a oferit încă prelungirea”.

15.000 de eurocâștigă lunar Planic la FCSB. Fotbalistul e cotat la 2.3 milioane de euro de transfermarkt.de

„Popa a fost provocat”

De asemenea, cel văzut drept înlocuitorul lui Mihai Stoica a vorbit și despre Adi Popa, jucător nemulțumit de statutul de rezervă la FCSB: „De fiecare dată când comentez declarațiile unui jucător, mă pun în locul lui. Era acea adrenalină după meci, el contribuind decisiv și la victorie. Probabil că a și fost provocat de reporteri să răspundă în acest fel”.

„Este frustrant să știu că sunt al șaptelea pe postul meu. Este foarte greu să te motivezi când știi că te antrenezi bine și lustruiești banca”
Adi Popa

5 meciuri și 1 gola bifat Adi Popa în actualul sezon al Ligii 1 pentru FCSB

Chindia - FCSB 1-2

VEZI ȘI:

CHINDIA - FCSB 1-2 // NOTE GSP N-a strălucit nimeni! » Doar doi fotbaliști din echipa lui Vintilă au primit 7 + cine a fost cel mai slab de pe teren

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
112914666315881
Gargantua Egor  •  21 Octombrie 2019, 13:34

Pai de ce n-a dat unul de 25 de ani centrarea pentru Gnohere , prietene ? Findca nu stapinesc tehnica respectiva ! Plus ca Adi Popa fuge mai tare decat toti fotbalistii din liga 1, 2, 3, 4 si a-5-a !

vyxxk
vyxxk  •  21 Octombrie 2019, 13:06

Din cauza celor ca Adi Popa in campionatul nostru jucatorii de 25 de ani inca sunt tinere sperante, pentru ca nu au loc de veteranii care vor sa joace meci de meci doar pe criteriul ca sunt mai "experimentati".

Vezi toate comentariile (2)
Comentează